Gæster kendte besøgstid

Videre: Udeholdet udnyttede fejl

Bøgballe Friskole inden tirsdagens opgør. Foto: Henning Hansen
Bøgballe Friskole inden tirsdagens opgør. Foto: Henning Hansen

Hulvej Skole og Bøgballe Friskole krydsede klinger på en bane nær det flotte Casa Arena, hvor Superliga-klubben AC Horsens normalt holder til. Det var en stor oplevelse, og det blev også en rigtig fin og seværdig kamp mellem to hold, der stod fint til hinanden.

Esbensen på spil
Opgøret blev også en tæt affære med chancer til begge hold i første halvleg, men dog uden scoringer til følge. De første rimelige chancer var til hjemmeholdet. Først skød Frederik Due tæt forbi, og derefter var det Shir Shenvarai, der dog blev reddet af keeper Lukas Vissing i hjemmeholdets mål.

Markus Esbensen skulle vise sig at blive en faktor for gæsterne, og i løbet af første halvleg holdt han lidt legestue med hjemmeholdet venstre forsvarsside. De flotte indlæg blev dog ikke udnyttet af hans medspillere. Tobias Nørlund Larsen og Daniel Henriksen brænder begge pæne skudmuligheder med oplæg fra Markus Esbensen.

Første store chance til værterne tilfaldt hurtige Mark Bonnemann, men Frederik Jakobsen leverede en meget flot redning i Bøgballe-målet. Riposten klares på stregen af stærke Hjalte Steffensen, der spillede en god kamp i det centrale forsvar.

Se også: Ren walkover

Udnyttede fejl
Anden halvleg begyndte ved 0-0, men igen skulle Markus blive en håndfuld for hjemmeholdet. Først spilles Frederik fri af Markus til scoring, men desværre var Frederik lidt for langt fremme, og scoringen blev korrekt annulleret. Der skulle dog en fejl til fra værternes forsvar, før gæsterne kom i front. Markus Esbensen snuppede en tynd tilbagelægning, og denne gang blev muligheden omsat til en flot scoring.

Kort efter måtte Frederik i Bøgballe-målet hive endnu en fantastisk redning frem for at forhindre Jonas Geertsens ellers flotte hovedstød efter hjørnespark. Udeholdet fastholdte dog et mindre pres, og pludselig blev en spiller fældet af Lukas Vissing i målet. Anfører Sebastian Nielsen var kold som Emil Stabil og satte flot bolden i kassen til slutresultatet 2-0.