Gentog sig efter pausen

To ens halvlege: Der blev ikke ændret på meget igennem kampen

Skovbakkeskolen løb med en sikker sejr. Foto: Jørgen Christensen
Skovbakkeskolen løb med en sikker sejr. Foto: Jørgen Christensen

Et stærkt mandskab fra Skovbakkeskolen, alle 9. klassespillere reserver mødte Parkvejens Skole i dette lokal derby i Odder. En tllbagevendende tradition her i Odder.

Se kampfakta her.

Klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen
Klar til kamp. Foto: Jørgen Christensen

TV: Ingen revanche i år
Hjemmeholdet pressede
Det var da også Skovbakkeskolen, der lagde hårdt ud med presspil fra start mod Parkvejens banehalvdel og udfordrede Parkvejens drenge. Der gik da heller ikke mere end fire minutter, inden resultatet viste sig. Skovbakkens Frederik Terkildsen styrtede mod baglinjen. Hårdt presset sendte han kuglen ind over fra linjen, og en af Parkvejens spillere var så uheldig at sende bolden i kassen til 1-0 til Skovbakkeskolen.

Nu fik Parkvejens spillere rystet de værste nerver af sig og fik mere spil på banen. De kom da også til flere fine afslutninger, men det var igen Skovbakken, der kom på tavlen, da anfører Simon Skovby i det 28. minut rykkede fri i højre side, satte to-tre mand og sendte bolden ind over, hvor Mads Sejrsen scorede sikkert foran målet. 2-0 til Skovbakkens drenge.

TV: Dagens helt med hattrick

Samme sag
I anden halveg havde Parkvejens drenge tænkt at være mere med i løjerne. De gik mere med i nærkampene og vandt dem oftere, men en bedre fysik og sammenspil af Skovbakkeskolens drenge gjorde det svært for dem rigtigt at vende tilbage og få overtaget. De havde dog flere gode afslutninger, som havde fortjent bedre, men Skovbakkens drenge var mere effektive og med flest angreb.

De scorede igen i det 40. minut. Simon Skovby var igen på færde. Han driblede rundt i feltet og så igen Mads Sejrsen, som scorer sikkert til 3-0 til Skovbakkeskolen. Dette var anden assist af Simon Skovby til Mads Sejrsen. To minutter før lukketid tog Skovbakkens Søren et hjørnespark ind over, hvor Jonas Alber med hovedet snittede bolden i det fjerneste hjørne af målet uden chance for keeperen. Kampen sluttede med 4-0 til Skovbakkeskolen.

De tre prisvindere. Foto: Jørgen Christensen
De tre prisvindere. Foto: Jørgen Christensen