Gjorde comeback med manér

Tilbage på tronen: Udklasserede sin modstander

Hadsten dominerede store dele af opgøret og skabte mange chancer. Foto: Anders V. Larsen
Hadsten dominerede store dele af opgøret og skabte mange chancer. Foto: Anders V. Larsen

Et lokalopgør stod for døren, da Hadsten Skole bragede sammen med Skovvangskolen. Pigerne fra Hadsten var tilbage i Ekstra Bladet Skolefodbold efter seks års fravær mod de traditionelle deltagere fra Skovvangskolen i Hammel, der samtidig havde fået hjemmebane, da Hadsten ikke kunne skaffe sin egen bane at afvikle kampen på.

Hadsten Skole står derfor oprindeligt som værende hjemmehold, og de vil derfor blive omtalt som hjemmehold gennem hele artiklen.

Lad det være sagt med det samme. Hadsten Skole mente det seriøst, og de kom, de så, og de sejrede.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Årets første i verdens største

Tempo fra første fløjt
Det var en seværdig kamp med tempo lige fra start. Den store forskel kom da også hurtigt til udtryk.

Hjemmeholdet var bedst på banens sidste tredjedel. Blandt andet skal det nævnes, at Johanne Guldbæk Pedersen forstod at vende spillet og gjorde det muligt for Hadsten at komme frem til mange chancer i opgøret.

Dertil skal der også tillægges, at Hadsten havde flere målfarlige spillere, hvor det blandt andet lykkedes Thea Nyby at omsætte tre chancer til mål, mens Ida-Marie udnyttede en enkelt chance.

Skovvangskolen kunne følge med i tempoet på den midterste del og havde flere spillere, der udførte et stort arbejde for at vende spillet, men det lykkedes aldrig at sætte hjemmeholdets målmand på prøve.

Se også: TV: Hattrick-helten Seedorf

Chokstart
Allerede efter fire minutter gik det galt for gæsterne. Hadsten kom igennem i venstre side, hvor der blev spillet en bold ind i feltet langs jorden. På kanten af feltet stod Thea Nyby på det helt rette sted, og hun kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0.

Den samme situation gentog sig efter 22 minutter. Afstanden var dog et godt stykke længere nede på banen. Thea var farlig med det samme, da bolden kom i spil uden for gæsternes felt, og hun kunne sikkert gøre det til 2-0.

Inden pausen havde Ida-Marie et glimrende gennembrud i venstre side. Hun bragte sig selv i en glimrende position efter eget forarbejde, men Ida formåede ikke at gøre arbejdet færdigt denne gang.

Kort før pausen tog Ida dog revanche, da hun foretog samme gennembrud gennem gæsternes forsvar, og denne gang kunne hun gøre arbejdet færdigt og bringe Hadsten Skole foran med 3-0.

Tre af kampens hovedaktører, Maya Behr, Ida Nøhr og Emma Stenbæk. Foto: Anders V. Larsen
Tre af kampens hovedaktører, Maya Behr, Ida Nøhr og Emma Stenbæk. Foto: Anders V. Larsen

Se også: Lokalrivaler bragede sammen

Billedet det samme efter pausen
Anden halvleg fortsatte i samme spor som i første. Hadsten fik tilspillet sig en del hjørnespark, men de fik ikke udnyttet overtaget med flere mål i det meste af anden halvleg.

Det holdt dog ikke kampens helt store spiller Thea Nyby fra fadet. Hun opsnappede ud af ingenting bolden midt i straffesparksfeltet, og så skød Thea stensikkert bolden forbi Karin Hagensen i Skovvangskolens mål og gjorde det til slutresultatet 4-0 til Hadsten.

KAMPFAKTA:

Resultat:

Hadsten Skole - Skovvangskolen, 4-0

Prisvindere:

Fidusbamser:

Maya Behr, Hadsten Skole

Ida Nøhr, Skovvangskolen

Fairplay-håndklæde:

Emma Stenbæk, Skovvangskolen

 


Dermed gjorde pigerne fra Hadsten Skole comeback med manér i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se også: TV: Længe ventet revanche

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere