Hattrick-helt viste vejen

Kendte sin besøgstid: Christian Jensen lagde fundamentet

Christian Jensen viste vejen, da Østerhåbskolen vandt 4-1 i dagens kamp. Han noterede sig for et hattrick. Foto: Henning Hansen
Christian Jensen viste vejen, da Østerhåbskolen vandt 4-1 i dagens kamp. Han noterede sig for et hattrick. Foto: Henning Hansen

Kampen mellem Stensballeskolen og Østerhåbskolen blev afviklet på en fin kunstgræsbane, men i et forfærdeligt blæsevejr. Vinden skulle vise sig at få stor indflydelse på onsdagens kamp, da Østerhåbskolens drenge viste sig at være dygtige til at udnytte medvinden. Det var også en kamp, hvor gæsternes Christian Jensen skulle få en afgørende betydning.

Se kampfakta her.

Bedst i blæst
Vinden var i høj grad med Østerhåbskolen i første halvleg, og holdets midtbanespiller Christian Jensen var en specialist i at udnytte vinden. Patrick Pedersen sendte et frispark ind til bageste stolpe, hvor Christian dukkede op for første gang i halvlegen og satte flot en fod på bolden, der blev styret ind over stregen. Så stod den 1-0 til gæsterne.

2-0-scoringen faldt, da Christian dukkede op på ny. Denne gang ved den anden stolpe, hvor han brugte sit hoved til at øge forspringet til Østerhåbskolen.

Klasse til forskel

Hattrick-mager
Kort efter blev Christian hattrick-helt, da han satte bolden i kassen på et flot hovedstød. Stensballeskolen sluttede første halvleg med at få tilkæmpet sig et frispark med mulighed for indlæg, men vinden var imod værterne, der måtte gå til pause med et skuffende resultat. Gæsterne førte nemlig 3-0.

Tidligt i anden halvleg kom gæsterne på 4-0 via et straffespark. Anfører Lucas Langvad Nielsen omsatte sikkert straffesparket med et fladt skud, der gik ind bag keeper Alexander Løkkegård.

Hjemmeholdet clearer bolden fra farezonen. Foto: Henning Hansen
Hjemmeholdet clearer bolden fra farezonen. Foto: Henning Hansen

TV: Kendte ikke sin besøgstid

Reducering ikke nok
Værterne kom dog også på tavlen, og i slutningen af anden halvleg fik holdet tilkæmpet sig et straffespark, som Daniel Pertou omsatte på sikker vis. De fik dog ikke scoret yderligere i kampen, og dermed sluttede opgøret 4-1 til gæsterne fra Østerhåbskolen, der nu er videre til femte runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.

KAMPFAKTA:

Resultat:
Stensballeskolen - Østerhåbskolen, 1-4

Prisvindere:
Vindere af fidusbamserne:
Jens Digmann, Stensballeskolen
Christian Jensen, Østerhåbskolen

Vinderen af fairplay-håndklædet:
Frederik Knudsen, Stensballeskolen