Hev sikker sejr i land

Tre hurtige basser: Kampen var afgjort efter første halvleg 

Kampen var ikke præget af chancer. Foto: Claus Larsen
Kampen var ikke præget af chancer. Foto: Claus Larsen

Denne kamp var en søvndyssende affære, hvor det meste af spillet kampen igennem foregik på banen mellem de to straffesparksfelter. Der gik mere end fem minutter, inden bolden blev rørt af en målmand.

Se kampfakta her.

Solid sejr hevet hjem

Stærke Dagmar
En af Tungelundskolens bærende kræfter var Dagmar Fogh. Hun startede scoringen efter 10 minutter og 43 sekunders spil, da hun fik en perfekt friløber fra midten af banen. Hun øgede også til 2-0 midt i første halvleg ligeledes på en friløber.

Det åbnede Ulstrupspillernes øjne, for herefter blev Dagmar pakket ind, men det udnyttede Emilie Madsen til at løbe igennem Ulstrups forsvar og score til 3-0 uden chance for målmand Simone Pedersen.

Der må løbes. Foto: Claus Larsen
Der må løbes. Foto: Claus Larsen

Dårlig stil af tilskuerne
I starten af anden halvleg måtte Ulstrups Angel Fatuna have behandling på banen, da hun efter en korrekt takling faldt så uheldigt, at hun slog sin højre hofte, men ud ville hun ikke, hvilket har godt for Ulstrups forsvar, da hun var en sikker sidste skanse.
Angel fik behandling. Foto: Claus Larsen
Angel fik behandling. Foto: Claus Larsen

En kedelig ting stod Tungelundskolens tilskuere for, da de efterfølgende kom med hånende tilråb og kommentarer til Angel. Dette blev selvfølgelig påtalt over for træneren og en lærer fra skolen, som fik stoppet tilråbene.

TV: 'Hvide Mamba' slog til

Da der manglede fem minutter af kampen, fik Ulstrup Skole reduceret til 1-3 ved Pernille Pagter, der efter klumpspil fik bolden i mål. Der blev ikke scoret flere mål i kampen, selvom bolden flere gange dansede på Ulstrups mållinje.