Humøret i højsædet

Fairplay: Der var god stemning hele vejen igennem

Her scorer udeholdet til 8-0. Foto: Anders Vinther Larsen
Her scorer udeholdet til 8-0. Foto: Anders Vinther Larsen

Ebeltoft Skole tog imod pigerne fra Rosmus Skole. Det var dejligt at gense hjemmeholdet, som sidste år havde svært ved at sætte hold.

Pigerne fik nok en lille lektion af udeholdet, men glæden ved at være med kunne ses af det store engagement, som pigerne viste.

Se kampfakta her.

Bølgede på banen

Hård start
Hjemmeholdet fik også en barsk start med mål af den senere tre målskytte Natascha Hansen, der allerede efter 32 sekunder sparkede bolden over stregen.

Det gav naturligt et stort pres på hjemmeholdets mål, hvor der i alt blev scoret seks mål i første halvleg og to mål i anden halvleg. Det var foruden Natascha også Sofie, der begge scorede tre gange.

Med lidt omrokeringer og god hjælp fra træneren blev anden halvleg lidt mere jævnbyrdig. Vi fik også set angreb imod udeholdets mål, men dog uden at de fik testet udeholdets forsvar for alvor.

Afgjorde alt på fem minutter

Flot engagement
Fidusen til hjemmeholdet gik til Laila, der trods sine få fodboldkampe både var forsvarspiller og i anden halvleg vogtede målet. Der var aldrig tvivl om interessen, glæden og engagementet. Håndklædet gik til Laura, der var også en pige, der forsøgte at få spillet til at køre fremad i banen.

En særdeles fair spillet kamp for begge hold, og humøret holdt hele kampen igennem.

Fidusbamsen til udeholdet gik til en spiller, der ganske vist ikke rutinemæssigt hørte til i den erfarne ende, men hendes spil og indsigt ligger over det forventelige. Spændende at se Sine Thonesens videre vej med fodbolden.

De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Anders Vinther Larsen