Ingen mål efter pausen

Afgjort i første halvleg: Drengene kæmpede til det sidste, men scorede ikke i de sidste 30 minutter

Søndervang-holdet hev sejr i land. Foto: Jack Hansen
Søndervang-holdet hev sejr i land. Foto: Jack Hansen

Drengene fra Fårvang Skole tog hjemme imod Søndervangskolen.

Se kampfakta her.

Heftigt comeback blev en realitet

Voldsomt tempo
Kampen blev fløjtet i gang og startede ud i et hæsblæsende tempo med to angrebsivrige hold. Dog begyndte kampen så småt at være på Søndervangs præmisser, og efter ni minutters spil bragte Niels Zeuten udeholdet foran med 1-0 med et velplaceret skud fra kanten af feltet ude for keeperens rækkevidde.

Men der skulle kun gå to minutter efter Søndervangs scoring, så bragte Kristian Jensen balance i regnskabet med udligningen til 1-1 efter hjørnespark. Det blev til 1-2 i spillets 27. minut med en scoring fra allerøverste hylde og fodboldens ABC. Bolden blev spillet dybt på kantspiller Victor Nielsen, som smækkede et perfekt indlæg ind i støvlen på Gustav Egsgaard, som flugtede bolden i kassen, drømmemål!

TV: Stærk debut og flotte detaljer

Anden halvleg uden scoringer
Begge hold gik til anden halvleg med samme indstilling som i første – angrib og pres, hvilket var en fornøjelse for den neutrale tilskuer på stadion denne dag.

Søndervang var mest i boldbesiddelse, men Fårvang skabte flere og flere chancer. Med kun 10 minutter tilbage gik Søndervang lidt i stå, og Fårvang fik flere muligheder for at udligne, men det bliver ved 1-2 og videre avancement i turneringen for Søndervang.