Annonce:
Annonce:

Keeper-Kulas kapitulerede

Nederlag, men kærlighed: Den stærke keeper måtte gå skuffet fra banen, men der ventede gudskelov kærlighed uden for

Den stakkels keeper kæmpede en forgæves kamp. (Foto: Henrik Schou)
Den stakkels keeper kæmpede en forgæves kamp. (Foto: Henrik Schou)
Annonce:

Tæt på "smuk fest"
Stemningen var ikke helt den samme som mellem bøgene i Skanderborg,  men et strejf af "smuk fest" på sin egen måde var der i Hørning, hvor Højboskolen havde været så venlige at stille bane til rådighed for Den Fri Hestehaveskole, som var hjemmehold.

Her hørte venligheden så også op. Det var kun Højbospillerne og deres publikum, der fornemmede suset fra bøgeskoven. Drengene fra Den fri Hestehaveskole blev rundbarberet og tabte 7-1, hvilket var billigt sluppet.

Se kampfakta her.

Ingen spænding
Hvis man havde håbet på en spændende forestilling, blev man skuffet. Dertil var forskellen mellem de to hold for stor. Højboskolen skulle kun bruge tre minutter til at bringe sig i front ved midtbanegeneralen Emil Ørtenblad, hvis venstreben er livsfarligt for ethvert forsvar, der ikke markerer ham meget tæt.

Annonce:

1-0-målet satte han knaldhårdt ind helt ude ved venstre stolpe, hvorefter han lige så præcist lod bolden kysse højre opstander til 2-0 efter bare seks minutter.

Begge spark var så hårde og præcise, at Den Fris ellers eminente målmand, Keeper-Kulas, ikke var levnet en chance. Den hurtige målmand havde flere gode indgreb, men han var oppe mod overmagten. Syv gange måtte han hente bolden ud, før han fik lidt oprejsning ved at snuppe et straffespark to minutter før tid.

Her bliver straffesparket begået. (Foto: Henrik Schou)
Her bliver straffesparket begået. (Foto: Henrik Schou)
 

Men Keeper-Kulas viste klassen og snuppede forsøget. (Foto: Henrik Schou)
Men Keeper-Kulas viste klassen og snuppede forsøget. (Foto: Henrik Schou)

Galleri: Den Fri Hestehaveskole - Højboskolen

Kæresten på sidelinjen
— Jeg var ikke med i den første kamp, som de vandt, sagde Emma Lund, kæreste med Mads Kulas, der allerede ved 2-0 var klar over, hvor det bar hen.

Emma Lund måtte trøste Keeper-Kulas efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
Emma Lund måtte trøste Keeper-Kulas efter kampen. (Foto: Henrik Schou)
 

Hendes udtalelse om Den Fris præstation undlader vi at bringe af hensyn til børnene.

— De troede på, at de havde en chance for at vinde før kampen, sagde hun og tilføjede, at det ikke var noget, kæresten brød sig om, det her.

Annonce:

— Nej, kæresteforholdet belastes ikke af et nederlag, svarede hun direkte adspurgt. Livet er jo mere end blot et fodboldnederlag.

TV: Keeper-Kulas var klasse

Mange strenge at spille på
Hørning-holdet har mange strenge at spille på. I dagens kamp viste frontløberen Thomas Dragekilde sin klasse med to usædvanligt flotte afslutninger alene med Keeper-Kulas, som Thomas udplacerede elegant i begge tilfælde.

Thomas Dragekilde var i hopla. (Foto: Henrik Schou)
Thomas Dragekilde var i hopla. (Foto: Henrik Schou)
 

Og hans venstrepote har et kælent og kontrolleret touch på bolden, der klart måler sig med Ørtenblads. Han har blik for at løbe i hullerne og han dækker sin bold glimrende. Får han chancen, ender bolden i nettet.

En anden bærende profil er Oliver Søborg, som også huserer på midtbanen.

Her har Oliver Søborg netop scoret. (Foto: Henrik Schou)
Her har Oliver Søborg netop scoret. (Foto: Henrik Schou)
 

Sammen med Ørtenblad og Aksel Susgård lægger de grunden til suset fra midtbanen, som i dagens kamp blev for meget for modstanderne. Søborg nettede en gang.

TV: Svært comeback

Annonce:

Slappede af i anden halvleg
Direkte adspurgt sagde Oliver Søgård efter kampen, at holdet slappede af efter pausen.

— Jo, vi følte, vi havde god kontrol, og så falder man let lidt ned i tempo og koncentration. Og desuden blev der plads til nogle udskiftninger,  og det var fint nok. 

4-1-føringen ved pausen var også ganske sikker. Den Fri Hestehaveskole kunne ikke true den.

Det er indtil videre blevet til to 7-1-sejre til Højboskolen. Det afspejler ret godt holdets niveau, mener han.

— Jeg synes vi har et godt hold, men jeg tror godt, vi kan præstere endnu bedre. Vi er egentlig tilfredse indtil nu. Vi er i god form og kender hinanden fra klubben. Det er stort set et klubhold, vi stiller med, sagde Oliver som svar på storsejrene.

Men set udefra skal Højboholdet passe på ikke at lulle sig i søvn. Holdet viste svaghedstegn i enkeltsituationer bagude, og det skal der arbejdes på, hvis holdet skal nå langt. Dagens modstand kan ikke sammenlignes med hvad der venter.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: