Kendte ikke sin besøgstid

Skarpheden manglede: Et mål blev afgørende

Hjemmeholdet kunne ikke passere gæsternes keeper trods et hav af chancer. Foto: Henning Hansen
Hjemmeholdet kunne ikke passere gæsternes keeper trods et hav af chancer. Foto: Henning Hansen

Kampen blev spillet på Ratlouskolens fine græsbane men i år uden tilskuere og stemning rundt om banen. I starten af kampen skulle begge holds drenge lige i gang, og det gav en del spil på midten af banen uden de store muligheder for de noget nervøse drenge.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Oppe mod overmagten

Væltede i chancer
Süleyman Kesgin skulle dog blive noget af en mundfuld for Stensballe Skolens venstre back Mads Brændgaard, der gennem hele kampen dog viste sig at være den klogeste. Süleyman løb ofte i huller på højrekanten men uden at komme til de store chancer, og når han endelig rundede Mads, var der ikke medspillere på midten til at afslutte på tværboldene.

Et hjørnespark efter 21 minutter skulle vise sig at blive meget afgørende for kampens udfald.

- Det var ikke et selvmål men derimod mig, der afsluttede, og bolden gik ind uden at røre hverken med eller modspillere på vejen, sagde Daniel Pertou, da vi snakkede med ham.

Det så nemlig ud til, at en Odder-spiller havde benene på returbolden efter et fladt hjørnespark til Stensballe, men her rettede Daniel lige op på misforståelsen, og han fik dermed målet.

Se også: Vendte skuden

Skarpheden manglede
Mod slutningen af første halvleg var Süleyman igen på spil men med samme resultat som tidligere. Han sled sig med sin hurtighed fri, men ingen fik fat i tværpasningen foran Stensballe-målet, eller også var det alene gæsterne, der fangede bolden.

Samme billede var gennemgående også for anden halvleg. Første afslutning tæt forbi var fra Süleyman. Midtbanespilleren fra Rathlouskolen og holdets fidusmodtager Fillip Groth Drachmann tog også en tur igennem meget af gæsternes højre side, men igen var ingen medspillere at finde foran mål, og chancerne løb ud i sandet.

Største mulighed for udligning tilfaldt igen Süleyman, men gæsternes keeper Alexander Løkkegaard kom først på dybdebolden og reddede dermed en smal 1-0-sejr hjem til de glade medspillere fra Stensballeskolen.