Kickstart efter pausen

Højt tempo: Anden halvleg var tempofyldt og chancerig

Der var meget at se til for hjemmeholdets defensiv. Foto: Anders Vinther Larsen
Der var meget at se til for hjemmeholdets defensiv. Foto: Anders Vinther Larsen

Tirsdag tog Nørbæk Efterskole hjemme imod Rismølleskolen.

Kampen startede med et par hurtige angreb fra hjemmeholdet, hvilket efter godt et minut medførte et hjørnespark. Det blev sendt lige hen til Oliver Laigaard, der headede kraftigt til bolden. Desværre røg den en halv meter over målet.

Se kampfakta her.

Se også: Gæster kendte besøgstid

Chancefattigt
Hovedstødsmuligheden var en stor chance, som gav forventninger om en kamp med farlige angreb.

Lad det være sagt med det samme, at forventningerne ikke blev indfriet. Begge hold spillede bolden rundt, men kom ikke rigtig ned på den sidste tredjedel af banen.

Det var en første halvleg, som ikke kan kaldes kedelig, men som ikke førte meget spænding med sig.

En af Morten Nielsens redninger for Nørbæk Efterskole. Foto: Anders Vinther Larsen
En af Morten Nielsens redninger for Nørbæk Efterskole. Foto: Anders Vinther Larsen

Se også: Fysik til forskel

Højere tempo
Hvad der skete hos Rismølleskolen i pausen er ikke til at vide.

Ganske vist havde de slutningen af første halvelg sat et lidt højere tempo. Men anden halvleg blev startet med helt andre angrebstoner, og de lagde stort pres på hjemmeholdets forsvar.

Allerede efter små tre minutter fik Frederik Melgaard en stor chance. Han blev spillet fri i venstre side lige på kanten af feltet, og med et enkelt træk sendte han bolden mod det frie mål. Men desværre røg den ved siden af målet.

Det samme skete et enkelt minut senere, men denne gang kendte Frederik målets størrelse. Dette mål var starten på en vedvarende overvægt i spillet fra udeholdets side.

Frederik Melgaard spillede en rigtig god kamp og fik fortjent en fidusbamse. Foto: Anders Vinther Larsen
Frederik Melgaard spillede en rigtig god kamp og fik fortjent en fidusbamse. Foto: Anders Vinther Larsen

Se også: TV: Sad på spillet

Afgørelsen
I det 42. minut kom der igen et mål til udeholdet. Muhamad Barzange sendte et meget roligt, velovervejet og kontrolleret spark mod mål fra kanten af feltet. Bolden fløj tværs gennem feltet og ind i modsatte sidenet. Et teknisk flot mål. 2-0 til gæsterne.

Lige efter fik hjemmeholdet bolden i mål, hvilket blev annulleret for offside

I det 20. minut afgjorde Jais Abildgaard kampen. I en situation næsten på mållinjen fik Jais prikket bolden forbi både en forsvarsspiller og målmanden og gjorde det til 3-0.

Værterne skal roses for at blive ved med at kæmpe, selvom resultatet efterhånden blev mere tydeligt. Oliver Byvald var en af hjemmeholdets hurtige angribere, der lavede uro i gæsternes forsvar.

Velfortjent fik vi i kampens afslutning en reducering i et angreb, hvor målmanden Dennis ville blande sig. Det endte med, at Lucas Bundgaard fik prikket bolden ind i det tomme mål til 3-1.

Anden halvlegs vel nok største profil var Frederik Melgaard. Med sin farlighed og gode skud var han kraftigt medvirkende til, at Rismølleskolen fik en fortjent sejr.