Klasse kasser afgjorde sagen

Flotte mål: Der var store spillere og stærke mål i kampen

Drengene fra Hvinningdal-holdet kæmpede alt, hvad de havde lært. Det blev dog en forgæves kamp. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
Drengene fra Hvinningdal-holdet kæmpede alt, hvad de havde lært. Det blev dog en forgæves kamp. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)

Torsdag tog drengene fra Hvinningdalskolen imod Buskelundskolens drenge.

Der var både en færøsk landsholdsspiller og den tidligere Silkeborg IFs målmand Henrik Ibsens søn Jonas Ibsen at finde på Buskelundskolens hold.

Jonas Ibsen var en seriøs kontrollerende midtbane-strateg og endda anfører for Buskelundskolens mandskab. Mon ikke, at faderen har lært ham en del om, hvordan målmænd gør, når man skal tage et straffespark. Netop Jonas stod for scoringen til 2-0 efter flot at have udplaceret keeperen i Hvinningdalskolens mål, Simon Svendsen.

Den nuværende færøske ungdoms-landsholdsspiller, Oliver Møberg, var også repræsenteret på Buskelundskolens dygtige hold. Han viste i første halvleg sine evner på venstre-kanten og var evigt udfordrende og fik også tilkæmpet sig et klokkeklart straffespark, som Jonas Ibsen eksekverede sikkert.

Se også: TV: Massiv målfest

Den færøske ungdoms-landsholdsspiller imponerede i kampen. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
Den færøske ungdoms-landsholdsspiller imponerede i kampen. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
 

Se kampfakta her.

En sand underholder
Men det var altså på Buskelundskolens højrekant, at man skulle finde første halvlegs helt store entertainer ved Victor Bang. Han var mildest talt ustoppelig og sikke en speed. Hans holdkammerater forstod at udnytte den ypperlige hurtighed, han er i besiddelse af, da de satte ham op gang på gang. Selv hans egen målmand, Malthe Buchholt, kunne servere et langt udspark til Victor, som ramte jorden én gang og i løbet af et sekund var Victor over den. Med en smuk halvflugter direkte op under overliggeren satte han bolden ind til 1-0.

Med Jonas Ibsens straffesparksmål var stillingen ved pausen 2-0 til udeholdet.

Se også: Super-Zensky

Jonas Ipsen spillede en flot kamp. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
Jonas Ipsen spillede en flot kamp. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
 

2-0 er den farligste føring
2-0 ved pausen, og så troede man, at den kamp var afgjort. Hvis ikke Buskelund-keeper Malthe Buchhart havde været vældig oplagt, så var tingene blevet helt anderledes. For med en tå-redning som ingen havde troet var mulig, tog han en 100 procents chance fra Hvinningdalskolens Alexander Klein. Alle tilskuerne på stadion havde set denne i mål, men Malthe ville det anderledes og stadig 2-0 til udeholdet. Han blev ved med at hive fantastiske redninger op af hatten.

Hvinningdalskolen pressede vildt på, men syv minutter før tid fik udeholdet scoret igen. 3-0 ved Jacob Wagn, som i Ninja-stil kunne glide et fladt indlæg fra højre, ind i en tom kasse.

Så troede publikum, at den ged var barberet. Hvinningdal-drengene gav dog ikke op, men fik reduceret til 1-3. Det blev kampens resultat og Buskelundskolen møder i næste runde vinderen af Laursens Realskole og Forældreskolen i Århus.