Klasse kasser

Sejr: Der blev scoret nogle rigtig flotte basser

Opgøret mellem Sejs Skole og Virklund Skole endte 3-2 til hjemmeholdet. Foto: Jesper Egebæk
Opgøret mellem Sejs Skole og Virklund Skole endte 3-2 til hjemmeholdet. Foto: Jesper Egebæk

Så blev det Sejs Skoles drenge, der skulle tage imod Virklund Skoles drenge.

Se kampfakta her.

TV: Et festfyrværkeri uden lige

Jævnbyrdigt
Store dele af første halvleg blev et midtbaneslag mellem to meget jævnbyrdige mandskaber. Hjemmeholdet startede bedst, men efterhånden tog gæsterne over med en Lasse Bengtsson i overdådigt spillehumør. Hjemmeholdet blev mod slutningen af halvlegen presset tilbage, men halvlegen slutter uden scoring.

Sejs Skoles drenge var pressede i dele af kamoen. Foto: Jesper Egebæk
Sejs Skoles drenge var pressede i dele af kamoen. Foto: Jesper Egebæk

TV: Cruisede sig til sejr

Pausesnak
Udeholdets lærer talte om, at de små detaljer i så jævnbyrdig en kamp kan blive afgørende.

- Fortsæt det gode spil, sagde læreren, mens det fra Sejs drenge:

- Spil chancerne større. Skift spillet så begge sider er med. Lav nogle bedre returløb. Det er altså alt i alt et spørgsmål om mere bevægelse.

 

Pausesnak mellem lærer og Virklund Skoles drenge.
Pausesnak mellem lærer og Virklund Skoles drenge.

Presset i bund

Netmaskerne rystede
Og bevægelse kom der på måltavlen. Straks fra anden halvegs start erobrede hjemmeholdets Mathias Mølgaard bolden lige uden for feltet. Og til angriberens held var bolden blevet glat og våd i det pludselige regnvejr, så den gik mellem hænderne på en ellers meget stærkt spillet Victor Riis i gæsternes mål.

Så kom der ellers action på i begge ender, hvor Emil munk i gæsteforsvaret flere gange måtte rydde op. I modsatte ende blev der også prøvelser for værternes forsvar, der måtte læne sig op ad sin stærkt spillende keeper Simon Busk. Han var også lige ude og agere sweeper et par gange foran eget felt.

Så kom målene. Først klappede hjemmeholdets Peter G-F bolden i kassen ude ved stolpen til 2-0. Lidt senere bragede han den via underkanten af overliggeren til 3-1. Derimellem havde gæsterne reduceret til 2-1, da Emil Rudnicki viste stort overblik i et presset forsvarsfelt og sendte bolden ind i modsatte målhjørne. Tre klassekasser – intet mindre.

TV: Maja-stæten med dobbelt hattrick

Gult og rødt
Spændingen steg mod kampens slutning, da hjemmeholdets Mathias Rindom måtte se gult med tre minutter igen. I øjeblikket efter var der direkte rødt til deres Simon Thomsen, der kom glidende alt for voldsomt med knopperne forrest mod en modstandernes keeper Victor Riis.

11 mod 9 blev der presset med alt, hvad der kunne presses med. Et forsøg på tværs manglede lige et par skostørrelser for at blive gledet i mål, og kort efter blev et frispark sendt afsted med alle fremme. Men hjemmeholdet red stormen af og vandt 3-1.

Virklund Skoles drenge fik et frispark. Foto: Jesper Egebæk
Virklund Skoles drenge fik et frispark. Foto: Jesper Egebæk
 

TV: Fem kasser fra femte klasse

Fiduser
Selv om man ikke siger så meget ude på banen, og ikke er så stor af statur, så kan man godt fylde meget på banen. Det gjorde udeholdets Emil Munk, der styrede sit forsvar glimrende. Han kommenterede på nederlaget.

- Jeg er skuffet. Vi havde mange chancer, men manglede lige det sidste. Det er ikke optimalt, fortalte han.

Emil spiller selv i mesterrække i U16.

- Vi har fem med, der ikke spiller normalt, så vi skulle også lære hinanden at kende fodboldmæssigt. Men det kom vi godt efter, sluttede Emil Munk.

Hos hjemmeholdet var Peter G-F en meget kvalificeret vinder af fidusen. Med hans to kasser da, det gjaldt! To kasser af meget høj klasse – og det er også et varemærke.

- Når vi er bagud, så plejer jeg at komme op i angrebet. Og målene, ja, det er naturligvis indøvet at sparke dem så flot i kassen, siger Peter med et skævt smil.

- På trods af, at vi spiller forskellige steder til dagligt, så spillede vi flot sammen i dag, slutter Peter, der selv spiller U16 hos Sejs til dagligt – mest i forsvaret.

De to fidusbamsevindere. Peter i grønt og Emil i hvidt. Foto: Jesper Egebæk
De to fidusbamsevindere. Peter i grønt og Emil i hvidt. Foto: Jesper Egebæk