Klasse til forskel

Dominans: Var oppe mod en bedre modstander

Østerhåbskolens Mathias Skelde kom på måltavlen i et opgør, hvor holdet var det bedste mandskab. Foto: Henning Hansen
Østerhåbskolens Mathias Skelde kom på måltavlen i et opgør, hvor holdet var det bedste mandskab. Foto: Henning Hansen

En skade tidligt i kampen skulle vise sig at blive dyr for Hedensted Skole. Abel Abraha havde i skolens første kamp været en afgørende faktor, og han startede også denne kamp med at vise sin hurtighed, men allerede efter ti minutters spil blev han taklet og faldt uheldigt ned på venstre skulder.

Han måtte udgå og kom først ind lidt før pausen. Hedensted Skole manglede derfor en farlig faktor for at kunne true Østerhåbskolens dygtige spillere.

Se kampfakta her.

TV: Vandt håneretten

Skarphed til forskel
To minutter efter Abels skade i første halvleg lagde Mads Gam flot bolden tilbage til en fri Mathias Skelde, der tog chancen fra 18 meter og lykkedes med at banke bolden i kassen bag en forbløffet Magnus Lauritsen i Hedensted-målet

Spillet vippede lidt til begge holds side uden dog at resultere i flere scoringer inden pausen. Abel der tydeligt var hæmmet af sin skulderskade afsluttede, men han kunne ikke overliste Valdemar Lund i hjemmeholdets mål, ligesom Patrick Pedersen forsøgte med et par skud, men først over mål og derefter forbi målet.

Anden halvleg var kun få minutter gammel, da Abel endegyldigt gav op og lod sig udskifte for ikke at komme i kamp mere. Trods skrap modvind lykkedes det Nicolai Hornebo at banke to flotte afslutninger i kassen, ligesom det endelig lykkedes en velspillende midtbanespiller Mads Gam at sætte en scoring på måltavlen. Mod slutningen så Hedensted noget opgivende ud, og Bertil Laursen lukkede og slukkede med endnu en flot scoring langt udefra.

Dermed endte det hele med en sikker 5-0-sejr til Østerhåbskolen, der endte med både at sende Hedensteds drenge- og pigehold ud af Ekstra Bladet Skolefodbold.