Knudsen knuser konkurrent

Fænomenal: Spydspids viste vejen

Mia Knudsen var fænomenal i torsdagens kamp. Foto: Kent Jensen
Mia Knudsen var fænomenal i torsdagens kamp. Foto: Kent Jensen

Opgøret mellem Auning Skole og Tirsdalens Skole var en fantastisk, som bølgede frem og tilbage. Første halvleg endte dog 0-0, så tilskuerne måtte vente lidt endnu, før der blev taget hul på målkontoen. Se kampfakta her.

De skulle dog heller ikke vente ret længe, inden målfesten blev skudt i gang, for efter 200 sekunder i anden halvleg kunne Mia Knudsen bringe gæsterne i front.

100 sekunder
Under 100 sekunder efter det første mål var angriberen på plads igen, da hun opsnappede en mindre god igangsætning fra hjemmeholdet, og nu var den ellers helt lige kamp ikke så lige mere. 2-0 til udeholdet med Mia Knudsen som dobbelt målscorer. Hjemmeholdet begyndte så små at vise nogle træthedstegn, men de kæmpede bravt videre.

Det ændrede dog ikke på, at Mia Knudsen endnu en gang fik sparket bolden i kassen, og dermed stod det 3-0 til udeholdet, der nu var på sejrskurs.

Se også: Fiskede efter hattrick

Årets mål på Auning Stadion
Fem minutter før sidste fløjt modtager Mia Knudsen en høj tværbold i højre side af feltet, som hun tæmmer den perfekt - og i samme bevægelse løfter hun bolden over sin nærmeste modstander. Derefter løber hun udenom og med et brag af en helflugter banker hun læderet i målkrydset til 4-0. En kandidat til rundens mål i Ekstra Bladets Skolefodbold - det er sikkert som amen i kirken.

To minutter før tid fik Sif Spogard reduceret for hjemmeholdet, der dog måtte se sig slået af en noget bedre Tirsdalens Skole med Mia Knudsen i spidsen.