Kørte modstanderen over

Ingen tvivl om udfaldet: Der blev lagt et voldsomt pres fra første fløjt

Højvangskolen var helt suveræne i opgøret. Foto: Jørgen Christensen
Højvangskolen var helt suveræne i opgøret. Foto: Jørgen Christensen

Brædstrup Skoles piger mødte Højvangskolens piger i et solbeskinnet Brædstrup.

Se kampfakta her.

Fire kort og syv mål

Et heftigt pres
Højvangskolen lagde ud med pres mod Brædstrups banehalvdel fra start af. Det tog bare to minutter, så var bolden i kassen ført an af lille hurtige Merville Nzapa, der opsnappede bolden og hamrede den i kassen 1-0. Brædstrup havde det mere end nok med at få ryddet op.

Ustandseligt pressede Højvangs piger på. I det 10 minut scorer Cecilie Winberg. Efter frispark af Ea Rasmussen landte en ripost for hendes fødder 15 meter ude. Med et fantastisk hårdt spark endte den i netmaskerne uden chance for keeperen til 2-0.

Højvangspigerne var ikke til at stoppe. Camilla Bendorf driblede i det 23. minut forbi flere forsvarsspillere og scorede sikkert til 3-0, som blev resultatet ved pausen.

Brædstrups piger kæmpede bravt. Foto: Jørgen Christensen
Brædstrups piger kæmpede bravt. Foto: Jørgen Christensen

Ærkerivaler i intens dyst
Lagde stadig tryk på
I anden halveg fortsatte Højvangskolen sit massive pres, men Brædstrups piger gav ikke sådan op og fik da også flere forsøg, men uden rigtigt at blive farlige. I det 38. minut inde i feltet prikkede Mie Rasmussen bolden i kassen til 4-0 med assist af Ea Rasmussen. Ea var Højvangskolens bedste spiller sidste år, og minsandten om Ea ikke nettede et minut efter, hvor havde en solotur gennem Brædstrup-forsvaret og satte bolden i kassen til 5-0.

Så var det Camilla Bendorf, der scorede sikkert. Lige efter at bolden var givet op fra femte mål, opsnappede hun den og styrtede mod keperen og scorede sikkert sit andet mål i kampen til 6-0. Ea Rasmussen sluttede af tre minutter før tid med at løbe Brædstrups forsvar over ende. De var også godt trætte, og Ea scorede til slutresultatet 7-0 til Højvangskolen. Brædstrup Skoles piger skal have ros for deres ukuelige indsats til det sidste.

Der blev dannet sejrs-rundkreds efter sidste fløjt. Foto: Jørgen Christensen
Der blev dannet sejrs-rundkreds efter sidste fløjt. Foto: Jørgen Christensen