Kragerne fløj videre

Målfest: Gæsterne scorede hele to hattrick og 13 mål i alt

Lyhne spillede en god kamp for gæsterne. Foto: GDV
Lyhne spillede en god kamp for gæsterne. Foto: GDV

Tirsdag tog Skåde Skole imod Kragelundskolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

- Sidste år tabte vi 8-0 eller lignende, så vi forventer ikke et mirakel i dag. Vi er i en opbygningsfase, så vi har kun to-tre spillere med fra 9. klasse, men vi forventer, at vi kan byde ind næste år og året efter igen, sagde hjemmeholdets træner Tor inden kampen.

Teknisk, taktisk og fysisk var gæsterne klart bedre.

Se kampfakta her.

Videre uden besvær

Overlegne
Gæsternes kombinationer flød, og chancerne var gigantiske. Ved stillingen 2-0 var den sidste energi sivet ud af hjemmeholdets ballon. De virkede modløse og trætte, og det var forståeligt nok.

Hjemmeholdet kom dog til en afslutning sidst i kampen, men skuddet sad lige i favnen på keeper Asbjørn.

Gæsterne er videre til næste runde med en knusende sejr på 13-0 efter dette opgør.

Deres hold er mere eller mindre komplet, og næsten halvdelen spiller fodbold til dagligt. Særligt midtbanen med Lukas Busk og Søren virkede solid, og med en dræbende front-duo i Lyhne og Mustafa, som ivørigt scorede fire basser hver, så det ekstremt lovende ud.

TV: Taktisk genistreg

Prøver næste sæson
Skåde Skole var dog ved godt mod og ser allerede frem mod næste sæson. De kæmpede i kampen og fik ikke ret meget ud af strabadserne, men Philip Maryon, som var værternes bedste, skal nok blive en god leder næste sæson.

- Det var selvfølgelig sjovt at være med i Ekstra Bladet Skolefodbold, og vi havde forberedt os på, at det var nogle store spillere fra Kragelundskolen, vi skulle møde i dag. Men vi prøvede, hvad vi kunne, udtalte Philip Maryon efter duellen.

- Det gik ikke så godt, men vi er klar til at prøve igen næste år.