Læs ALT om Stjernevejskolen her (P)

Finalist: Bliv klædt på her før det store opgør på torsdag

Holdet måtte kæmpe hårdt for at hive sejren hjem i semifinalen. Foto: Henrik Schou
Holdet måtte kæmpe hårdt for at hive sejren hjem i semifinalen. Foto: Henrik Schou

Pigerne fra Stjernevejskolen har ikke haft problemer med at score mål. Hele 45 gange har de fået netmaskerne til at blafre.

I semifinalen havde de heller ikke problemer med at score. Hele tre gange fik de netmaskerne til at blafre. Men deres modstander scorede to mål, så de måtte kæmpe for det, før sejren kom i land. Mathilde 'Mulle' Gaarn var den helt store oplevelse med en assist og et mål.

Læs optakten til semifinalen her.

TV: 'Mulle' trådte i karakter

Forsvaret kan udfordres. De gav mange chancer væk i semifinalen. Det skal der strammes op på inden finalen, hvor de vil blive straffet for hver eneste fejl. Selvom målmand Kirstine Jensen har leveret nogle store redninger, så kommer hun for ofte til at give en ripost. Det er farligt imod ethvert skarpt angreb. Men holdet har til gengæld virkelig god lyd på i den bagerste kæde - noget som er en mangelvare på mange andre hold.

Midtbanen er holdets store styrke. Her huserer mange dygtige teknikere, der formår at kombinere sig igennem de fleste forsvar. Holdet har dog haft det problem, at de har været meget orienteret imod højre side, fordi det er her, Julie 'Høsten' Høst huserer. Men det gik meget bedre i semifinalen, hvor 'Høsten' lå helt i front. Her sørgede de for at variere spillet meget mere.

TV: Stjernevejen til finalen

TV: Perfekt spådom fra 'Høsten'

Pigerne har virkelig været skarpe foran mål. De har formået at skabe mange chancer og score på dem. Det skal de holde fast i, når de går ind på stadion til finalen.

De største profiler
Simone Bøgh er en ægte forsvarskrumtap. Hun går ind i enhver tackling og kæmper virkelig for sit hold. 

Simone Bøgh går forrest i forsvaret. Foto: Henrik Schou
Simone Bøgh går forrest i forsvaret. Foto: Henrik Schou

Josefine Clifford er holdets anfører. Hun spiller normalt på midtbanen, men har både i kvartfinalen og semifinalen spillet i midterforsvaret. Hun har virkelig god lyd på og går forrest for sit hold.
Josefine er anfører med stort a. Foto: Henrik Schou
Josefine er anfører med stort a. Foto: Henrik Schou

Julie 'Høsten' Høst er holdets store stjerne. Hun kan sparke med begge ben og er udstyret med en fremragende teknik. Hun er lynhurtig og god til at spille sine medspillere bedre.
Julie i hopla. Foto: Henrik Schou
Julie i hopla. Foto: Henrik Schou

Mathilde 'Mulle' Gaarn har virkelig trådt i karakter her i foråret. Hun har et virkelig godt overblik og er meget dygtig til at lægge præcise afleveringer.
'Mulle' har konstant øjnene på bolden. Foto: Henrik Schou
'Mulle' har konstant øjnene på bolden. Foto: Henrik Schou
 

Læs alt om holdets modstander i finalen her