Leverede varen

Satte turbo på: Trods fin modstand trak gæsterne fra i anden halvleg

Keeper Amalie Kjærsgård havde en travl dag på kontoret. Foto: Anders Vinther Larsen
Keeper Amalie Kjærsgård havde en travl dag på kontoret. Foto: Anders Vinther Larsen

Opgøret mellem Assentoftskolen og Trekløverskolen, Kjellerup blev en kamp, hvor gæsterne fra Trekløverskolen, Kjellerup sad på spillet.

Se kampfakta her.

Flere lovende angreb
I første halvleg søgte begge hold mod mål og tilkæmpede sig flere chancer. Værterne fra Assentoftskolen tilkæmpede sig en chance i det tiende minut, hvor Line Nielsen var fri med målmanden. Hun formåede dog ikke at omsætte chancen til en scoring.

Efterfølgende var det gæsternes Emma Rasmussen, der var alene med keeperen, men hun afsluttede for tidligt, så keeperen kunne nemt tage sig af afslutningen.

Dette var meget symbolsk for hele første halvleg, hvor der var flere lovende angreb, der dog ikke førte til nogen scoringer. Halvlegen sluttede med to gode muligheder til Emma Rasmussen, som hun normalt ville omsætte til mål, men sigtekornet var ikke indstillet.

Snød gammel fjende

Åbnede ballet
I anden halvleg fik værterne vinden i ryggen. Det fik dog ingen betydning, da Stine Jensen modtog bolden i straffesparksfeltet, og efter et par driblinger sendte hun bolden i kassen til stillingen 1-0 efter 32 minutters spil.

Stine Jensen var en de farlige spillere for gæsterne og med et eminent boldomgang var hun central spiller i presspillet.

Efter ti minutter forsøgte anfører Signe sig med et langskud, som Amelia ikke kunne holde, og dermed stod det 2-0 til gæsterne, der nu var sejrskurs. Med resultatet 0-2 var opgaven blevet sværere for Assentoftskolen, der dog fortsatte med at fighte sig ud af de defensive problemer.

Intens situation i hjemmeholdets felt. Foto: Anders Vinther Larsen
Intens situation i hjemmeholdets felt. Foto: Anders Vinther Larsen

TV: Passerede plankeværket

Lukkede og slukkede
Presset fortsatte mod hjemmeholdets mål, og det store pres førte til straffespark til gæsterne, som Signe Rasmussen omsatte på sikker vis. Dermed blev hun dobbelt målscorer ligesom i sidste runde.

Målet til 0-4 blev sat ind af Kathrine Aaby, der modtog bolden højt oppe på banen, driblede hurtigt ned til straffesparksfeltet, hvor hun sparkede bolden i kassen.