Lige løjer afgjort på straffe

Frem og tilbage: De to hold pressede hinanden til det yderste i opgøret

Det hele måtte afgøres på straffe. Foto: Per Hansen
Det hele måtte afgøres på straffe. Foto: Per Hansen

På banen ved Bryrup IF tog Bryrup Skole imod Gammelgaardsskolen fra Aarhus. Begge hold var gået videre fra første runde med en snæver margin. I denne kamp viste de to hold god fight og gav hinanden en god kamp.

TV: Keeper blev altafgørende

Se kampfakta her.

Der var god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Per Hansen
Der var god opbakning til hjemmeholdet. Foto: Per Hansen

Udeholdet startede bedst
Overtaget i starten af kampen lå hos udeholdet, som bragte sig på 1-0 efter ca. 10 minutter ved den meget hurtige Anders Ager. Han spillede udenom en mand med hovedet og løb selv den anden vej og spurtede over næsten en halv banelængde, for derefter at score sikkert hos en velspillende keeper hos Bryrup, nemlig Magnus Simonsen som havde mange store redninger i denne kamp.

Efter dette mål overtog gæsterne momentum i kampen, men efter en god fight hos Bryrup Skole og et angreb lige efter bogen, blev der udlignet. Asger Ingversen blev sendt til baglinjen og sparkede den fladt ind foran mål til en helt fri Sebastian Brobak, og så var der udlignet.

TV: Møller klarede ærterne

Spænding til det sidste
Nu var hjemmeholdet tilbage i kampen, og anden halvleg startede med et pres på Gammelgaardsskolen mål. Pludselig stod Sebastian Brobak fri på kanten af feltet, han så keeper komme ud mod sig og løftede 'koldt' bolden over ham og i mål til en føring på 2-1.

Som han sagde efter kampen:

- Hvor svært kan det være?

De to hold var meget lige, og der gik ikke mere end tre minutter, så udlignede Gammelgaardsskolen til 2-2 på en dyb stikning til Villads Nørgaard, som scorede sikkert. Han er en spiller med en meget udviklet teknik.

Derefter vekslede spillet, og holdene begyndte at forberede sig på straffe.

Her måtte de to hold ud i seks spark, før det var afgjort til fordel for Gammelgaardsskolen, som jo også kom videre fra første runde via straffe.

De to prisvindere fra Bryrup. Foto: Per Hansen
De to prisvindere fra Bryrup. Foto: Per Hansen

Som Jeppe Blach sagde efter kampen:

- Puha, det kunne have gået begge veje.

Jeppe Blach var lettet efter sidste fløjt. Foto: Per Hansen
Jeppe Blach var lettet efter sidste fløjt. Foto: Per Hansen