Mål fra midten

En sand perle: Klassemål ændrede dog ikke ved modstanderens dominans

Anton Wittrup imponerede i en kamp, hvor et meget bemærkelsesværdigt mål tog fokus. (Foto: Lars Pedersen)
Anton Wittrup imponerede i en kamp, hvor et meget bemærkelsesværdigt mål tog fokus. (Foto: Lars Pedersen)

Torsdag tog Nørrevangsskolen også imod C. La Cour Skole i drengekampen. Ligesom pigerne gjorde, dominerede La Cour-drengede fra start til slut. Nørrevangsskolen var under pres fra start af og var da også bagud med 5-1 ved pausen. I pausen kunne spillerne ikke nå til enighed om, hvem der havde skylden for de fem mål. Imens stod holdets to trænere Jeppe og Anders med et smil på læben og var helt stille, mens de fulgte udviklingen. Drengene løste til sidst selv problemerne, og lærerne kunne komme med de sidste gode råd inden anden halvleg.

Se kampfakta her.

Se også: I den grad fair

Klassemål fra midten
Lige inden pausen opstod kampens mest mindeværdige øjeblik dog. C. La Cour Skole havde lige scoret til 5-0 og Nørrevang skulle give bolden op. Bolden blev herefter trillet Yusuf Akinci, der sparkede bolden direkte i mål. La Cours målmand Jacob Strand havde ingen chance for at redde bolden, men Jakob havde spillet sammen med Yusuf tidligere og vidste godt, at han kunne sparke på mål. Målet var uden tvivl kampens detalje, og Yusuf Akinci modtog da også fidusbamsen for sit mål.

De tre prisvindere: Jakob Ballegaard (tv.), Rasmus Levring (im.) og Yusuf Akinci (th.) (Foto: Lars Pedersen)
De tre prisvindere: Jakob Ballegaard (tv.), Rasmus Levring (im.) og Yusuf Akinci (th.) (Foto: Lars Pedersen)

Se også: TV: Våd triumf

Målmanden scorede også
Det blev en kamp fyldt med spektakulære mål. I anden halvleg fortsatte C. La Cour Skole sin dominans og selvom Nørrevangsskolen kæmpede alt, hvad de kunne, var det svært at stoppe det velspillende hold. Heldet var bestemt heller ikke med Nørrevangsskolen, eftersom målmand Emil Djesevic havde en fremragende redning, men endte med at bokse bolden lige ud i fødderne på Anton Wittrup. Anton imponerede igennem hele kampen og scorede hele 4 mål i kampen. Afslutningsvis kom La Cours målmand Jacob i marken og bankede det sidste mål i kassen, så C. La Cour Skole endte med at vinde 10-1. Scoringen blev fejret med et glædesudbrud og en glidetur på græsset. Jacob annoncerede desuden efter kampen, at nu skulle han spille angriber fremover.