Overarbejde: Gæster fik hurtigt exit

Nederlag: Udeholdet kunne ikke følge med

Haldum-Hinnerup Skolen vandt en overbevisende sejr i onsdagens kamp. Foto: Henrik Meyer
Haldum-Hinnerup Skolen vandt en overbevisende sejr i onsdagens kamp. Foto: Henrik Meyer

Kampen mellem Haldum-Hinnerup Skolen og Skjoldhøjskolen var en kamp, der viste, hvad fodbold handler om. Nemlig dét, at resultatet ikke betyder alverdens, så længe der er et godt fællesskab på holdet. Se kampfakta her.

Jævnbyrdig affære
Første halvleg blev spillet pænt og ordentligt, men der blev gået til stålet. Begge hold ville på måltavlen, men det blev hjemmeholdet, som lagde bedst fra start efter en scoring af Sofie Richt, som udplacererede udeholdets keeper. Scoringen faldt efter 13 minutter.

Derefter gik det begge veje, og begge hold kom til afslutninger, men det var udeholdet, der trykkede hårdest på i slutningen af første halvleg, og det gav også pote, da Anne K. fik udlignet efter et flot gennemspillet angreb.

Se også: TV: Højde og drøjde til forskel

Værter trak fra
Anden halvleg blev skudt i gang, det blev en opvågning for udeholdet, som efter blot seks minutter måtte se hjemmeholdets Sofie placere et flot langskud i kassen. Nu stod det 2-1, og tilskuerne skulle blot vente et minut, før der atter var fare på færde. Hjemmeholdets Sara fik nemlig sendt bolden i kassen til stillingen 3-1.

Se også: Direkte mål på hjørne

Kammeratskab
Nu var opgøret reelt afgjort, og værterne kørte den hjem på cruise control og scorede to mål yderligere. Nederlaget til Skjoldhøjskolen ændrede dog ikke på holdets humør, og de kæmpede alt, hvad de havde lært, selvom de konstant var under pres fra et velspillende hjemmehold. Samtidig viste de flot kammeratskab, hvilket er anerkendelsesværdigt.

Kampen endte dog 6-1 i Haldum-Hinnerup Skolens favør, og de er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold.