Pressede modstandere

Mødte deres overmænd: Der blev scoret på mål på stribe i anden halvleg

Vestervangsskolen var lidt skarpere end deres modstandere fra C. La Cours Skole. Foto: Henrik Meyer
Vestervangsskolen var lidt skarpere end deres modstandere fra C. La Cours Skole. Foto: Henrik Meyer

Der var ikke tvivl om udfaldet af kampen mellem Vestervangsskolens drenge på hjemmebane og C. La Cours Skoles drenge. Kampen startede med fuld tryk på kedlerne, og alle sejl var sat ind for en sejr.

Se kampfakta her.

Sad på spillet

Noget af en første halvleg
Begge hold lagde trykket højt. De fulgte deres markeringer og pressede på. Gæsterne stod godt på banen. Men efter knap ti minutters spil måtte en af spillerne stå over for dommerens gule kort. Med en høflig henstilling satte ro på spilleren.

Den første halvleg blev spillet på gæsternes banehalvdel. Der blev lagt et højt tryk, og Lasse Lorentzen kom til flere chancer, som han burde have sendt i nettet.

Scoringen kom først efter 26 minutters spilletid. Det var af samme Lasse, som bar trøjen med nummer 10 på ryggen. Han kunne flot sende bolde i nettet.

Ylber Krasnicki med nummer 2 på ryggen på hjemmeholdet måtte indkassere kampens eneste advarsel for grov og upassende spil og sprogbrug over for en modspiller. Det var helt korrekt dømt af kampens dommer Heine Møller.

Så gik de til pause med resultatet 1-0.

Lasse der prøver at nå bolden. Foto: Henrik Meyer
Lasse der prøver at nå bolden. Foto: Henrik Meyer

 Bragende opgør

Pause-peptalk
Hjemmeholdets holdleder Karsten Madsen havde følgende at sige til sine drenge i halvlegen:

- Vi skal forsætte det gode spil. Og vi skal holde vores markeringer. Vi skal også stå tættere. Forsæt hvor I slap.

Gæsternes holdleder havde nogenlunde det samme at sige til sine drenge:

- Vi skal tættere på og holde vores markeringer. Vi skal lægge et højere pres og trykke spillet fremad på banen.

Værternes opsang i pausen satte mere fart i feltet. De fik spillet til at glide nemmere, og de kom til flere rigtig gode chancer.

Opsangen for gæsterne havde ikke den store virkning og kunne ikke ses på banen. De forsatte, hvor de slap.

Der var gang i støvlerne. Foto: Henrik Meyer
Der var gang i støvlerne. Foto: Henrik Meyer

TV: Gult kort blev afgørende

Mål på stribe
Der var ikke de store chancer i værternes målende. Målmanden havde ikke det store at se til. De skud som kom, tog han uden de store problemer.

Værterne kom foran med 2-0 efter knap syv minutter af anden halvleg. Det var en flot assist af nummer 9 Theo Shomani, som førte til at nummer 10 Lasse Lorentzen kunne udspille gæsternes målvogter med et flot mål.

Trykket lå på gæsternes banehalvdel kom til mange store chancer for hjemmeholdet. Efter knap 23 minutter af anden halvleg kunne Theo Shomani, efter et flot gennemløb fra midten af banen udplacere gæsternes målvogter for hjemmeholdet. Så blev stillingen 3-0.

Efter få minutters flot spil kunne hjemmeholdets nummer 12, Laurids Søndergaard score sit eneste mål i kampen. Det var godt hjulpet med en assist fra nummer 9 Theo Shomani. Så stillingen blev 4-0.

En god og fair kamp på grønsværen i Midtjylland. Foto: Henrik Meyer
En god og fair kamp på grønsværen i Midtjylland. Foto: Henrik Meyer

TV: Afgjorde alt på ti minutter

Allerede afgjort
Kampen var her afgjort, og de gule fra udeholdet havde mistet troen. Men de forsatte med at spille fodbold, og holde den positive indstilling. Sammenholdet var stadig at finde på holdet. De havde mødt deres overmand, og alligevel formåede de at holde gejsten og den pæne tone.

I de sidste minutter ville nummer 10, Lasse Lorentzen sætte sit sidste fingeraftryk på kampen. Han nettede til slutresultatet 5-0 efter lidt tumult spil på midtbanen, hvor gæsternes forsvar ikke kunne få bolden ekspederet væk fra eget målfelt. Vestervangsskolen er nu videre til næste runde af turneringen. Stort tillykke!