Ramt af forbandelse

Måltørke: Bolden ville bare ikke ind i kassen

Bankager-pigerne forsvarede sig godt imod den måltørstige Højvangsskolen. (Foto: Jørgen Christensen)
Bankager-pigerne forsvarede sig godt imod den måltørstige Højvangsskolen. (Foto: Jørgen Christensen)

Fredag tog Bankagerskolens piger imod pigerne fra Højvangskolen. De to hold kendte hinanden godt fra deres fælles klub, FC Horsens, hvor de fleste har deres daglige gang. Holdene startede noget nervøst og rodet med mange fejlafleveringer til følge. De følte tydeligvis hinanden på tænderne, eftersom de kendte hinanden så godt.

Sorte streger var ikke nok

Bolden ville ikke ind
Lidt efter lidt fik Højvangskolens piger efterhånden lidt struktur på deres spil. Der var færre fejlafleveringer og efterhånden kommer de til flere gode og oplagte målchancer. De virker dog til at være ramt af en forbandelse, for bolden vil ikke ind i kassen. Bankagerskolens piger var derimod sjældne gæster på Højvang-pigernes banehalvdel. I slutningen af første halveg tog Bankager-pigerne dog lidt mere initiativ, men de formåede heller ikke at få netmaskerne til at blafre. 0-0 ved pausen.

Overtræksbluserne lokkede

Forbandelsen blev ophævet
I anden halvleg fortsatte presset fra Højvang-pigerne, men Bankager-holdet holdt stand og forsvarede sig godt. Efterhånden blev pigerne fra Højvang mere og mere frustrerede, fordi bolden bare ikke ville ind over stregen. I sidste minut havde alle forbedret sig på, at kampen kom til at ende uafgjort. Pludselig fløj Højvang-pigen Victoria Tolstrup frem efter et hjørne og hamrede bolden ind til slutresultatet 1-0 til Højvangsskolen. Højvang-pigerne formåede altså i sidste øjeblik at bryde forbandelsen og er nu videre i turneringen.