Ramte bedre på chancerne

Sørgede for sejr: Mikkel og Benjamin scorede hver to mål

Skovbakkeskolen havde det meste af overtaget i spillet, da de mødte Parkvejens Skole. Foto: Henning Hansen
Skovbakkeskolen havde det meste af overtaget i spillet, da de mødte Parkvejens Skole. Foto: Henning Hansen

Drengene fra Skovbakkeskolen var på hjemmebane, da de skulle tage imod drengene fra Parkvejens Skole i denne kamp i tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Værterne havde vundet deres første kamp 6-1 mod Gylling Efterskole. Deres anden kamp vandt de 2-1 mod Bøgballe Friskole. Gæsterne vandt deres første kamp 3-2 mod Rathlouskolen, hvor de i den anden kamp vandt med hele 9-0 over Samsø Skole.

Så der var lagt op til et spændende opgør mellem de to drengehold.
Se kampfakta her.

Se også: TV: Intens afslutning

Kender hinanden
Drengene fra de to hold spiller til daglig sammen i klub. Så det var fra begyndelsen en flok spillere, der ville kæmpe hårdt for et godt resultat.

Benjamin Munch-Hansen ville det dog noget anderledes. Straks i begyndelsen af kampen sendte han en rigtig flot helflugter afsted. Den strøg via overliggeren ind bag en ellers velspillende Christian Herluf i udeholdets mål. Det var et drømmehug til 1-0-føringen.

Dette skete efter fem minutter. I minuttet efter var der helt koks i gæsternes forsvar. Igen var Benjamin over bolden. Men denne gang kunne han nemt trille den ind i et tomt mål.

Benjamin i grønt blev dobbelte målscorer. Foto: Henning Hansen
Benjamin i grønt blev dobbelte målscorer. Foto: Henning Hansen

Se også: TV: De store overtog spillet

Målfattige chancer
Hjemmeholdet holdt presset det meste af første halvleg. Phillip Nilsen traf med et flot skud stolpen. Denne gang var det uden mål til følge.

Benjamin kom endnu engang igennem i venstresiden, men Christian halvklarede den fornemme afslutning. Dog var Mikkel Beck over bolden, og han kunne trille den i kassen til 3-0.

Stolpen kom endnu engang i spil, da Mikkel Beck fornemt fandt Andreas Christensen. Han bankede bolden på stolpen.

Mod slutningen af halvlegen spillede Mikkel Kaagh igennem. Bolden tog et spring op på knæet, og værternes keeper Oliver Nielsen kom frem med en fin blokering og reddede gennembrudsforsøget. Den stod stadig 3-0 inden pausen.

Se også: TV: Har indstillet sigtekornet

Tæt på reduceringer
Anden halvleg bølgede lidt med sporadiske chancer til hvert hold. Midtvejs i halvlegen så Mikkel Beck muligheden for et følt skud over Christian Herluf. Bolden ramte igen ind i målet, og så stod det 4-0.

Kampen synes afgjort. I store dele af resten af kampen varmede hjemmeholdet bolden blot for at få tiden til at gå.

Daniel Villefrance var med sin hurtighed på venstrekanten en evig uro for hjemmeholdets forsvar. Men ingen af hans gennembrud eller afleveringer lykkedes helt.

Den største chance for reducering for udeholdet tilfaldt Jeppe Slotsdal. Hans skud strøg tæt forbi målet, og kampen sluttede således med fortjent sejr på 4-0 til værterne, som nu er videre til fjerde runde.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen