Reddede pigernes ære

Revanchen faldt: Pigerne havde tabt den tidlige kamp, men drengene tog sejren i land

Drengene fra Stensballe-holdet prøvede at gentage deres pigers succes, men forgæves. (Foto: Per Lysdahl)
Drengene fra Stensballe-holdet prøvede at gentage deres pigers succes, men forgæves. (Foto: Per Lysdahl)

Det var op til drengene fra Torstedskolen at redde skolens ære, efter at pigerne havde tabt deres kamp til Stensballepigerne.

Det var ellers Stensballeskolen, som havde mest at prale af. I sæsonen 2013/14 nåede skolen blandt de otte bedste i Ekstra Bladet Skolefodbold og kunne smykke sig med titlen kredsvindere. Men med kun én genganger fra det hold, skulle det vise sig at blive en umulig opgave. Hjemmeholdet var spillemæssigt og ikke mindst fysisk overmatchet i dagens kamp.

Se kampfakta her.

Se også: Natasja nettede

Dominans fra start
Torstedskolens dominans blev tydelig lige fra første fløjt. Efter seks minutter stod det 2-0 til gæsterne. Begge mål blev sat ind af kampens bedste spiller Benjamin Hornshøj, som boltrede sig på venstrefløj.

Yderligere to stolpeskud til gæsterne varslede uvejr for hjemmeholdet. Man anede en afgørelse, da Mathias Elgård gjorde det til 3-0 midt i halvlegen. Som halvlegen skred frem kom hjemmeholdet dog bedre med i spillet. Da Carl Herting reducerede til 1-3 på et straffespark begået af målmanden, var kampen stadig åben.

Se også: Sejr trods fjollerier

Nyt håb
Målet havde tilsyneladende givet hjemmeholdet nyt mod på tilværelsen. Fra anden halvlegs begyndelse satte de sig på spillet. Med lidt held havde anfører Nikolaj Møller reduceret yderligere, men hans fremragende skud tog overliggeren og sprang i spil igen. Som det så går så ofte i fodbold, var det pludselig modstanderen, som kunne slå til.

Målet til 4-1 tog luften ud af hjemmeholdet. Holdet faldt sammen til sidst efter en ellers udmærket indsats især i anden halvleg. Benjamin fortsatte med at score og hakkede den ind til 5-1. Herefter kunne Torstedskolen sætte punktum med yderligere to scoringer til resultatet 7-1.

Drengene tog dermed revanche for pigerne og møder i næste runde Juelsminde Skole.