Regnvåd målfest

Svært: Den regnvåde banen gav udfordringer for mandskaberne

Arkivfoto: Henrik Schou
Arkivfoto: Henrik Schou

Fredag tog Morten Børup Skolen imod Niels Ebbesen Skolen i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Storsejr i flot opgør

Trodsede regnen
Rigtige fans bakker op uanset hvad. Dem var der en del af til kampen, for mindst 50 af hjemmeholdets fans trodsede det heftige regnvejr og kom for at støtte. Men hepperiet druknede bogstavelig talt. Tilskuerne krøb sammen under paraplyerne, og man hørte ikke meget til dem.

Det gav selvfølgelig også pigerne på banen problemer. Ikke blot var de dyngvåde allerede under opvarmningen, men pigerne havde også meget svært ved at forudse, hvornår bolden døde i en pyt, eller hvornår den fik ekstra fart, fordi den sjuttede hen over banen. Alt i alt meget svære betingelser at spille under.

Tilskuerne måtte gemme sig for regnen. Foto: Keld Kristensen
Tilskuerne måtte gemme sig for regnen. Foto: Keld Kristensen

Se også: Parkerede bussen

Målrigt
10 minutter inde i kampen blev der højlydt jublet. Marie Thing tog et frispark fra cirka 30 meter og scorede, netop fordi bolden fik ekstra fart langs græsset. Så målmand Astrid Andersen var prisgivet. Men inden da havde gæsterne allerede støbt grunden til sejren ved at komme foran 1-0 efter blot tre minutter ved Julie Jensen.

Hjemmeholdet troede et kort øjeblik på, at de kunne matche gæsterne, men glæden varede kort. Mindre end ét minut efter udligningen var gæsterne igen foran, og atter var det Julie Jensen, der var på pletten. Inden pausen nåede kampens spiller Isabella Jensen at gøre det til 3-1.

Se også: Den farlige trekløver

Bedre mandskab
Det blev mere og mere tydeligt, at udeholdet havde størst spilforståelse, bedst teknik og også besad størst vilje i nærkampene. Værterne kæmpede hårdt for blot at spille bolden ud af egen zone, men det sammenhængende spil kneb det meget med.

Derfor var det en enkeltmandspræstation, der gjorde, at hjemmeholdet fik scoret igen. På en lang bold fra Marie Thing fik Laura Rudbeck stukket bolden i dybden, og hun scorede usvigeligt sikkert til dagens anden store jubel i regnvejret.

Det ser ud til, at Niels Ebbesen Skolen igen i år har et solidt hold med dygtige spillere rundt på hele banen. Forsvaret blev ikke rigtig prøvet af, men Carla Buur viste i glimt stor forudseenhed og lavede gode indgreb.

Niels Ebbesen Skolen er dermed videre i Ekstra Bladet Skolefodbold efter en sejr på 10-2.