Revanchen kom ikke

Kæmpede for sagen: Men overmagten var simpelthen for stor

Der blev vist fin teknik igennem hele kampen. Foto: Jack Hansen
Der blev vist fin teknik igennem hele kampen. Foto: Jack Hansen

Der var denne formiddag i det midtjyske lagt op til revanchens time, da pigerne fra Balleskolen skulle rejse sig efter sidste års 5-1 nederlag til selvsamme modstander fra Hvinningdalskolen.

Se kampfakta her.

TV: Hurtig kasse startede løjerne

Balleskolen ledte efter revanche. Foto: Jack Hansen
Balleskolen ledte efter revanche. Foto: Jack Hansen

Pilen pegede i en anden retning
Dog var der allerede fra kampens begyndelse ikke meget som tydede på, at det skulle blive i år, at Balleskolen fik skovlen under Hvinningdalsskolen. Kampen startede ud i et massivt pres på hjemmeholdets banehalvdel. Allerede efter fire minutters spil bankede Frederikke Dollerup et frispark direkte mod Balleskolens mål, men bolden blev clearet efter en flot målmandsparade af Cecilie Kristensen i buret for hjemmeholdet.

TV: Kom langt sidste år - på vej igen

Effektiv og målfarlig 8'er
Hvinningdalskolen havde igen i år skrevet: 8. Thea Juul, på holdkortet. Det valg er de nok glade og særdeles tilfredse med.

Thea kom allerede i kampens indledning til flere chancer, ligesom hun senere hen i kampen viste sig ganske målfarlig fra positionen som venstre fløj. Det var dog ikke Thea, som scorede Hvinningdalskolens første mål, men derimod Maria Kettler som leverede kampens bedste mål: med et tordenlyn af et langskud sendte hun bolden ind bag en chanceløs Cecilie Kristensen i målet. Så var stillingen helt fortjent 0-1 efter 15 minutters spil.

I pausen ladede Hvinningdal-pigerne batterierne op. Foto: Jack Hansen
I pausen ladede Hvinningdal-pigerne batterierne op. Foto: Jack Hansen

Ikke overraskende blev Thea Juul dobbelt målscorer i anden halvleg og fik kampens fidusbamse.

Thea Juul efter kampen:

- Vi er meget tilfredse med spillet i dag, trods vi kun vinder 3-0, for vi kunne have vundet langt større. Vi har nogle gode angreb mod deres mål som giver mig tro på, at vi i år går hele vejen i turneringen.

Klar gameplan
Balleskolen var i pausen ikke i tvivl om, hvad der skulle til for at skabe nogle chancer i modsatte ende. Send bolden dybt på Sofie Mulvad og overlad alt håb om en scoring til hende. Sofie, som senere hen fik fidusbamsen for at vise god teknik, overblik og spilforståelse, kom til et par enkelte chancer efter gode opspil mellem hende og både Hannah Lauritsen og Emme Egholm, men det blev i dag ikke til en scoring for hjemmeholdet, som ellers leveret et brag af en fight i 'revanchens time'.

Efter kampen udtalte Balleskolens anfører, Thea Hansen sig om kampen:

- Vi er i bund og grund tilfredse med vores indsats i dag, da vi ikke havde regnet med noget. Vi har flere spillere på holdet, som ikke har spillet før, men vi tog kampen med som en god oplevelse.

De tre glade prisvindere. Foto: Jack Hansen
De tre glade prisvindere. Foto: Jack Hansen