Simone gik forrest

Rigtig anfører: På Østerhåb-holdet har den en god leder

Der skal vælges banehalvdel. Foto: Jørgen Christensen
Der skal vælges banehalvdel. Foto: Jørgen Christensen

Pigekampen mellem Bankagerskolen og Østerhåbskolen blev spillet på kunstbane i det skønneste fodboldvejr.

Se kampfakta her

Offensive fra start
Østerhåbskolens piger var de mest angrebsivrige og mest boldførende i første del af kampen, men der blev gået til makronerne fra begge mandskaber, og Bankagerskolens piger forsøgte også med stor iver at få del i løjerne.

Men Østerhåbskolens piger var farligst med flest afslutninger og boldbesiddelse. Deres anfører Simone Andersen var en konstant trussel for Bankagers piger, når hun havde bolden. Med hurtige løb og et godt blik for spillet var hun svær at dæmme op for.

TV: Leverede en ordentlig lussing

Simone Andersen var da også første på måltavlen for sit hold, efter Marlene Sørensen afleverede i højre side til hende. Simone tog et par træk uden om forsvaret og scorede sikkert i det 16 minut til 1-0.

Et dygtigt hold
I anden halveg fortsatte Østerhåbskolens piger deres dominans. Det skal i den forbindelse også nævnes, at pigerne til daglig spiller sammen i Hatting/Torsted, og på nær tre er de U16-spillere. Så de har et erfarent hold.

Østerhåb i pausen. Foto: Jørgen Christensen
Østerhåb i pausen. Foto: Jørgen Christensen

TV: De undertippede løb med sejren

Mod slutningen var det Simone Andersen, der også kom sidst på måltavlen. Nemlig i det 48. minut, hvor hun i farten snuppede bolden fra modstander og tæmmede den. I højre side styrtede hun frem mod målet, og 15 meter ude fra hamrede hun kuglen op i hjørnet uden chance for keeperen. Fantastisk mål!

Dermed endte det med en sejr på 2-0 til Østerhåbskolen.

TV: Den effektive inderside