Spændingen steg til slut

Chancefattig affære: De to hold var gode til at lukke hinanden ned

Der var spænding til det sidste i straffesparkskonkurrencen. Foto: Claus Larsen
Der var spænding til det sidste i straffesparkskonkurrencen. Foto: Claus Larsen

Drengene fra Rønbækskolen tog hjemme imod Risskov Skole. Dette var en kamp, der startede med en masse spil på midten af banen og godt støttet af begge målmænd, der gik meget højt på banen.

Se kampfakta her.

TV: Vekslende affære afgjort til slut

Få chancer
Efter 20 minutters spil havde Risskov Skole en stor chance for at bringe sig foran, hvor et skud fra Christian Bundgaard blev halvklaret af målmanden med en fodparade uden for straffesparksfeltet for derefter at ramme overlæggeren. Målmanden var dog hurtigt tilbage i målet og greb bolden efter dens himmelflugt.

Udover denne chance var det eneste, der gav lidt spænding i en ellers ret kedelig kamp det, at Risskov Skoles Jonas Kristen Bartholin i det 28. minut fratog Rønbækskolen en oplagt scoringschance ved at stoppe bolden med hånden. Dette takserede dommeren til gult kort og 10 minutters udvisning.

Det var ligesom Risskov Skoles spillere vågnede lidt op, en mand i undertal, for syv minutter senere blev bolden sparket op midt på Rønbækskolens banehalvdel, hvor målmand Lucas Jensen løb frem for at sparke væk. Han helkiksede sit spark, hvorefter Laurits Skov fik frit løb mod mål og scorede sikkert i et tomt mål til stillingen 0-1.

Der var ikke mange chancer i kampen. Foto: Claus Larsen
Der var ikke mange chancer i kampen. Foto: Claus Larsen

TV: Fik med Høvlen
Spænding til det sidst
Dette blev startskuddet til et enormt pres på Risskovs mål. Flere gange brændte det alvorligt på, men et godt forsvar og en vågen keeeper stoppede alt, der nærmede sig målet.

Vi skulle helt hen til kampens 55. minut, før Frederik Jønsson fik udlignet for Rønbækskolen.

De sidste fem minutter kæmpede Risskov Skoles spillere heroisk for i det mindste at få en chance for at gå videre i Ekstra Bladet Skolefodbold, til trods for at Christian Skipper blev præsenteret for et gult kort to minutter før tid for at brokke sig.

Den ordinære kamp endte 1-1. Holdene gik direkte til straffesparkskonkurrencen, som Risskov Skole vandt med 4-3 og kampen samlet 5-4.

De tre prisvindere. Foto: Claus Larsen
De tre prisvindere. Foto: Claus Larsen