Spændingen vendte tilbage

Sikker sejr omsat til drama: Et comeback var under opsejling i kampen

Skødstrup-drengene havde en sikker føring i hus, men var tæt på at smide den. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
Skødstrup-drengene havde en sikker føring i hus, men var tæt på at smide den. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)

Skødstrup Skole var kommet til Virup Skole med tidligere superliga-spiller Christian Lundberg som træner. Christian Lundberg har senest optrådt på DBU's Oldboys-landshold i en showkamp, og hans søn er anfører og angriber på holdet fra Skødstrup Skole.

Skødstrup Skole satte sig tungt på spillet i spillets indledning. Efter 10-12 minutter blev spillet mere lige, og Virupskolen kom lidt mere frem på banen. Efter 15 minutter mistede Virup bolden på midten i opspillet. Skødstrup-midtbanen lagde en stikning til Oliver Leidorf, som sikkert eksekverede. 1-0 til Skødstrup.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Massiv målfest

Flotte kombinationer
Begge træner-teams var meget ivrige på linjen. Der blev råbt flittigt efter både dommer og modspillere.

I det 20. minut kombinerede Skødstrup Skole sig i højre side og slog et indlæg bagerst i feltet. Bolden ramte jorden én gang, og Mads Pedersen huggede til den. 2-0 til udeholdet. 

Nu bølgede kampen frem og tilbage. Virup fik held med genpres i venstre side, hvor Gustav Gaarmand opsamlede bolden og sparkede i det lange hjørne, flot over Skødstrup-keeper Victor Vestager, som i situationen manglede lidt i højden. Endnu et flot mål og Virup var tilbage i opgøret. 1-2 ved pausen.

Se også: Super-Zensky

Et muligt comeback
I anden halvleg viste Mads Pedersen storform og bankede bolden i nettet i halvlegens spæde begyndelse. Efter seks minutter fik Oliver Leidorf en friløber, men Virup-keeperen Daniel Rytter Larsen kastede sig frygtløst ned i fødderne på ham og pillede sikkert bolden fra ham.  I det 12. minut viste anfører og sønnike af Christian Lundberg sublim teknik og uovertruffent overskud ved at drible bolden i kassen til stillingen 1-4. Der blev stille på Virup Arena.

Kampen var lukket, troede man. Men efter 19 minutter i anden halvleg faldt en tilfældig returbold ned uden for feltet og Kasper Aagard trykkede bolden op i krogen fra 25 meter. Selv modstanderens træner kunne ikke skjule sin begejstring. Med tre minutter tilbage af opgøret kom et fladt indlæg fra højre  og det passerede til omkring straffesparks-pletten, hvor Viktor Olesen laver en fin første-berøring og sparkede læderet sikkert ind. Stillingen var nu 3-4 og spændingen var tilbage i opgøret.

Tilskuerne var vilde. Virupskolen forsøgte at etablere det sidste pres, men Skødstrup Skole stod imod. Kampen endte derfor med en 4-3 sejr til Skødstrup.

1 af 2 Virup-holdet prøvede at kæmpe sig tilbage i opgøret, men forgæves. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)
2 af 2 Skødstrup-drengene havde en sikker føring i hus, men var tæt på at smide den. (Foto: Glenn Dagø Vittrup)