Stensikker sejr

Velfortjent: Hjemmeholdet spillede en bedre kamp og udnyttede chancerne

Arkivfoto: Henrik Schou
Arkivfoto: Henrik Schou

Torsdag mødtes Rønbækskolen og Hadbjerg Skole i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Se kampfakta her.

Se også: Fightervilje ikke nok

Hurtig føring
Første halvleg var en lige affære, hvor begge hold ville spille fodbold. Der var et lille overtag til værterne, som efter 12 minutter kunne have været foran 1-0, hvor Javid Safi var alene med målmanden. Målmanden kom godt ud og afsluttede angrebet.

Få minutter efter kunne hjemmeholdet dog bringe sig på 1-0, hvor Peder Johansen efter et gennemført opspil kunne sparke på mål. Målmanden fik hånden på, men kunne ikke holde den. 1-0 til værterne.

Der skulle ikke gå lang tid, før Javid kom på tavlen til stillingen 2-0. Så tabte gæsterne pusten, og hjemmeholdet fik mere og mere styr på kampen.

Der skulle heller ikke gå længe, før Marius kunne uddybe føringen til 3-0 på et flot hovedstød.

Se også: TV: Tromlede sig til topscorer

Lukkede og slukkede
Anden halvleg startede med et dybt pres fra hjemmeholdet, som ville mere og derved kom til at åbne lidt op i forsvaret. Det gav gæsterne flere chancer for at komme med i kampen. Men det var hjemmeholdet, der igen skulle på tavlen, da Benjamin Frederiksen kunne udplacere målmanden.

Udeholdet fik dog reducereret til 4-1.

Ni minutter før det sidste fløjt, ville Mikkel Hagelquist det anderledes og satte en fin afslutning i mål. Kampen endte velfortjent 5-1.