Annonce:
Annonce:

Storsejr i flot opgør

Fantastisk: Drengene viste, hvor fællesskabet skulle stå

Der blev gået til makronerne i fredagens opgør. Foto: Henrik Schou
Der blev gået til makronerne i fredagens opgør. Foto: Henrik Schou
Annonce:

Ni nationaliteter mødtes torsdag til kamp i Aarhus, da Vestergårdsskolen og Søndervangskolen, Viby. krydsede klinger. Der var spillere fra Congo og Somalia i Afrika til Afghanistan og Irak i mellem Europa til Frankrig og Danmark med flere. Se kampfakta her.

Troldkvinden Thea tryllede

God stemning
Det var ganske enkelt en fornøjelse at se to hold spille fair og med en god tone. Anden -og tredje generationsindvandrere og danske drenge spillede fodbold for venskabets skyld - fantastisk

Kampen startede desværre med et selvmål til 0-1, og dette skulle for alvor sætte gang i kampen. Omar Jamal scorede både 2-0 og 3-0. Derefter ville nr. 12 også på måltavlen, og efter et velspillet angreb kunne han udplacere hjemmeholdets keeper.

Søndervangskolens pausesnak:

Annonce:

Trods en solid føring hvilede udeholdet ikke på laurbærrene, og der skulle heller ikke gå længe, før gæsterne igen ville være med i målfesten, da nr. 7 kunne udvide føringen til 5-0 efter en flot dribletur.

Derefter leverede én af hjemmeholdets en uheldig tilbagelægning, der endte med at gå i mål, og det gav udeholdet endnu mere blod på tanden.

Scoring til Søndervangskolen:

Den farlige trekløver

Afklapsning
Men værterne kæmpede også flot, men kraften var ikke med dem, og de formåede ikke at komme forbi gæsternes bagkæde, som stod ganske solidt. Men stemningen var der fortsat, og hjemmeholdets kampgejst forblev intakt og holdt alle 60 minutter.

Gæsterne ville dog mere, og nu var det Noa, der med to gennemspillede angreb kunne udvide føringen til 7-0 og 8-0. Gæsterne scorede yderligere to gange, og dermed endte kampen 10-0 til Søndervangskolen, Viby.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: