Styrede begivenhederne

Sad på kampen: Samsø Efterskoles drenge var hele tiden i boldbesiddelse

Drengene fra Samsø Efterskole kunne fejre en sejr. Foto: Jørgen Christensen
Drengene fra Samsø Efterskole kunne fejre en sejr. Foto: Jørgen Christensen

De store drenge fra Samsø Efterskole var fysisk stærke og svære at komme uden om. Det måtte Samsø Skole sande, da de mødtes på denne skønne efterårsdag.

Se kampfakta her.

Angreb på skift

Lækkert fodboldvejr. Foto: Jørgen Christensen
Lækkert fodboldvejr. Foto: Jørgen Christensen

Kæmpede bravt
Samsø Skoles drenge kæmpede dog godt og formåede at stoppe Efterskolens drenge utallige gange. De havde et godt forsvar, der flot tog kampen op mod et fysisk og godt angrebsspil fra Efterskolens drenge. Men i det 29. minut gik det galt. Mathias Busk fra Efterskolen sendte bolden ind i feltet, hvor lidt klumpspil endte med at Hassan Mano to meter fra målstolpen i venstre side kanonerede kuglen i kassen til 1-0 til Samsø Efterskoles drenge.

I anden halveg fortsatte det gode spil fra begge sider, men dog med overvægt af afslutninger fra Samsø Efterskoles stærke drenge, der alle har en fin højde. Men et godt Samsø Skole forsvar gav sig ikke så let og fik ryddet godt op gang på gang.

TV: Kjellerup kører afsted igen

Lukkede og slukkede
Men i det 51. minut var den gal igen. Hassan, som så mange gange tidligere i kampen, fik bolden dog her langt nede i på egen banehalvdel. Han driblede, som havde han ikke lært andet sig frem igennem forsvar og medspillere og til sidst keeper på Samsø Skole og udplacerede ham og skød kanonen af i netmaskerne til slutresultatet 2-0 til Samsø Efterskole drenge.

De kunne nu tage hjem på skolen til en gang velfortjent stegt flæsk og persillesovs. Andre skulle så senere ud at springe faldskærm og andre spændende gøremål. Tillykke til Samsø Efterskoles drenge og stor ros for en stor indsats af Samsø Skoles drenge.

De tre glade prisvindere. Foto: Jørgen Christensen
De tre glade prisvindere. Foto: Jørgen Christensen