Super-Zensky

Fantastisk: Har været i landet i et år, men dribler nu rundt i skolefodbold

Her passerer Super-Zensky Mikkel Kjær i målet. (Foto: Lars Pedersen)
Her passerer Super-Zensky Mikkel Kjær i målet. (Foto: Lars Pedersen)

Kampen mellem Tungelundskolens drenge og drengene fra Ulstrup Skole kom i gang med 30 minutters forsinkelse, på grund af det grimme uheld i pigekampen, men drengene fra Tungelund var klar fra start og viste at de har et hold, der er sammenspillet, selvom deres klubhold er lukket.

Se fakta om kampen her.

Stærke på dødbolde
Ved hjørnespark var holdet en konstant trussel. Det blev også 1-0 ved Andreas Sloth, der vippede bolden ind bag en sagesløs Mikkel Kjær i målet.

Herefter tog akrobaten, den 15-årige Richard Zensky, over. Han er født på Haiti og først kommet til Danmark for et år siden, hvor han kun talte fransk og lidt gebrokkent engelsk. Nu kan han allerede tale dansk med engelsk accent. Han scorede de næste to mål. 3-0 var en ren perle. Han lagde bolden udenom målmanden med en kattepote.

Sejrssang efter Zensky-scoring. (Foto: Lars Pedersen)
Sejrssang efter Zensky-scoring. (Foto: Lars Pedersen)

Fortsat jubel efter Zenskys scoring. (Foto: Lars Pedersen)
Fortsat jubel efter Zenskys scoring. (Foto: Lars Pedersen)
 

Ulstrup havde kun den farlige Lasse Eriksen fremme i angrebet. Han scorede holdets eneste mål, da han tog et hurtigt frispark. Tungelunds målmand, Rasmus Simonsen, så i denne situation lidt søvnig ud.

TV: Knusende sikker sejr

Fair dommer
Normalt er det spillerne, der beklager sig overfor dommeren, men i kampen beklagefr dommer Kenneth Velling sig over at han måske dømte en forkert offside på Lasse Nørskov fra Tungelund. Dette accepterede Lasse med et skulderklap til kampens i øvrigt gode dommer.

Lasse Nørskov om dommeren. (Foto: Lars Pedersen)
Lasse Nørskov om dommeren. (Foto: Lars Pedersen)
 

For at vende tilbage til kampens store oplevelse, Richard, så kan han formindtlig afdrible fem spillere i en telefonboks og stadig få bolden med ud derfra. Det er en fornøjelse at se denne teknisk gode spiller, der spiller på Hammels juniorhold.

Ulstrup havde meget spil efter de kom bagud med 2-0 , men heldet og målmand Rasmus Simonsen var i vejen for flere scoringer end den ene som holdet fik.

Sort uheld

Flotte præstationer
De fremtrædende Ulstrup-spillere var Gustav Mortensen, fighter i forsvaret, anfører Asbjørn Kaas, der dirigerede sit hold og kom med gode råd, Zack Zulu, lille back der gik ind i tacklinger med krum hals, indtil han fik en skade i hånden og måtte udskiftes.

Tungelunds hold ser ud til at være fuldent. Lynhurtige angribere, der tør noget på egen hånd, solidt forsvar, og en målmand, der tør kaste sig efter bolden, og en midtbane, der arbejder hårdt og løber for hinanden.