Tilskuernes kamp

Målfattigt: Publikum måtte nøjes med en enkelt pind

Publikum var mødt talstærkt op på Auning Stadion. Foto: Kent Jensen
Publikum var mødt talstærkt op på Auning Stadion. Foto: Kent Jensen

Cifrene var lidt for små men med den rigtige vinder, da Auning Skole foran eget publikum tog imod Hornslet Skole.

Se kampfakta her.

Se også: TV: Hoffmeisters Hof

Nerverne satte sig
Starten af første halvleg bar præg af lidt for mange boldtab, og nerver ved de hårdt kæmpende fodboldspillere. Spillet var derfor ikke så smukt de første 10-15 minutter, men det der måske manglede i smukke pasninger, var der bestemt i fight og gejst hos begge mandskaber.

Specielt spillere som Jeppe Pedersen, Viktor Haslund og Johannes Rothmann gjorde sig særdeles godt bemærket hos hjemmeholdet. Efter 20 minutters spil fik hjemmeholdet fra Auning scoret på den fantastiske målmand Karl Kristophersen i gæsternes mål, men dommeren stod godt placeret, og han annullerede korrekt målet for offside. Stillingen ved pausen var derfor stadigvæk 0-0.

Se også: Fightervilje ikke nok

Optimisme i pausen
Hjemmeholdets træner, Casper Zolon var optimistisk på sit holds vegne i pausen, og han sagde følgende.

- Vi scorer 2 i anden halveg.

Den dygtige træner fik da også ret, da Auning fik scoret to mål i anden halvleg. Dog var det kun det ene mål, der blev godkendt. 

Anden halvleg var meget bedre spillet end de første 30 minutter, og udeholdet kom lidt længere frem på banen, og med holdkaptajn Johan Andersen samt midtbanesliderne Mikkel Nissen, Frederik Winther og Lasse Langballe kom gæsterne fra Hornslet Skole mere med i kampen.

Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Kent Jensen
Der blev gået til stålet i kampen. Foto: Kent Jensen

Se også: TV: Super-Sauer og Lynet-Lynnerup

Afgørelsens time
De kom dog aldrig helt til de store muligheder. Dertil var bagkæden hos hjemmeholdet for godt organiseret. Da kampen gik  ind i sidste fase, begyndte man at tænke på straffesparkskonkurrence, men Balthasar Sigfusson ville det anderledes.

Han blev spillet fri i venstre side af feltet, hvorefter han tog en god dribling og placerede bolden uden for rækkevidden på den fremstormende super keeper i gæsternes mål. Kæmpe jubel og forløsning på Auning Stadion, hvor hjemmeholdet fortjent kom foran med 1-0. 

Hornslet Skole måtte slutte i undertal på banen, da stærke Nicklas Jørgensen blev præsenteret for det gule kort lige efter scoringen til 1-0. Resten af kampen blev spillet på hjemmeholdets præmisser, og flere store chancer blev misbrugt. Specielt Daniel Pedersen skylder vist et par mål eller tre, men dem kan han med rette score i næste runde, for hans hold er videre i Ekstra Bladet Skolefodbold.