Tirsdalens tirsdagssejr

Flot spil: Alma, Ida og co. var skarpe foran mål

Godt med chancer i kampen. Foto: Claus Larsen
Godt med chancer i kampen. Foto: Claus Larsen

Det var en kamp med spil til ét mål, da Forberedelsesskolen lagde græs til mødet med pigerne fra Tirsdalens Skole. Udeholdet fra Tirsdalen vandt nemlig sikkert 8-0.

Se kampfakta her

Hurtigt fra start
Allerede efter 2:03 sendte Alma Jørgensen fra Tirsdalens Skole foran med et brag af et langskud, der ramte lige i sammenføjningen mellem overligger og stolpe og helt uden for målmand Maiken Schmidts rækkevidde. Maiken spillede en fantastisk kamp.

Cirkusbold: Målene fløj ind

Der gik ikke lang tid, før Mia Knudsen øgede til 2-0 og 3-0, inden Julie Skipper i halvlegens sidste minutter sendte bolden i mål til 4-0.

Anden halvleg var stort set identisk med første halvleg, hvor Tirsdalens Skole hurtigt øgede føringen til 5-0 ved Laura Jensen. De sidste tre mål i Tirsdalens sejr på 8-0 blev delt mellem Alma med to mål og Mia med et mål, således at de delte topscorerværdigheden med tre mål hver.

TV: Spillede med musklerne

Gav aldrig op
Når dette er sagt, så skal Forberedelsesskolen roses for aldrig at give op. De pressede det, de kunne, uden at åbne helt op bagude, og de fik også tilkæmpet sig et par chancer, der med bare en lille smule held havde givet et mål eller to.

TV: Matchvinder på tre minutter