To gange hattricks

Suveræn fodbold: Nikoline og Mille fik scoret hver deres hattrick

Det var et helt elegant spil, som gæsterne fra Tirsdalens Skole leverede, da de gæstede pigerne fra Blicherskolen. Foto: Anders Vinther Larsen
Det var et helt elegant spil, som gæsterne fra Tirsdalens Skole leverede, da de gæstede pigerne fra Blicherskolen. Foto: Anders Vinther Larsen

Pigerne fra Blicherskolen skulle på hjemmebane møde udeholdet fra Tirsdalens Skole i denne tredje runde af Ekstra Bladet Skolefodbold.

Værterne spillede sig videre med en 3-1-sejr fra første runde, hvorefter de i deres anden og seneste kamp vandt 4-5 i en spændende straffesparkskonkurrence. Gæsterne spillede sig videre fra første runde med en 4-1-sejr, hvor de i anden kamp bragede sig igennem til en 6-0-sejr med fem mål af Mia Knudsen.

Det skulle vise sig, at Mia igen ville vise, hvad hun kunne. Hun fik Nikoline Jensen og Mille Frederiksen med på vognen.

Se kampfakta her.

Se også: Afgjort fra pletten

Kom bedst ud i kampen
Hjemmeholdets Lærke Vestergaard har nok ærgret sig efter kampen. Hun havde nogle gode forsøg efter et kvarters spil, som nok havde fortjent bedre. Det skal dog retfærdigvis siges, at det var værternes første alvorlige angreb på deres modstandere, hvor Emma Broch i målet kunne bevise, at hun ikke kun var med for sjov.

Ved stillingen 0-0 efter seks minutter kom måltyven Mia Knudsen fri i venstre side. Hun trak ind i straffesparksfeltet og så, at målmanden Anja Thuesen var kommet ud til målfeltets linje, hvorefter hun elegant ville loppe bolden over Anja. Men den flotte optakt endte i et skæv spark til bolden, der trillede ud over mållinjen.

Der gik dog ikke længere end et minut, før det blev alvorligt igen. Igen kom Mia fri i venstre side direkte mod målet. Denne gang svigtede hun ikke.

Vi fik i de næste ti minutter både en fri Mia, der brændte og en fri Lærke, der gjorde ligeså. Allerede nu havde de farlige spillere en fællesnævner. Uanset om det ikke lykkedes med oplagte tilbud, så fortsatte begge spillere upåvirket deres pågående spillestil, hvilket efter kampen medførte, at begge stod med en fortjent fidusbamse i hænderne.

Det blev dog Mia, der sluttede halvlegen bedst med et mål til 2-0, hvor hun på sin sædvanlige facon kom fri, gik direkte og denne gang med en skruet bold udenom målmanden.

Nikolines andet mål blev en realitet. Foto: Anders Vinther Larsen
Nikolines andet mål blev en realitet. Foto: Anders Vinther Larsen

Se også: Målfarlige angribere slog til

To gange hattrick
Værterne startede anden halvleg med ny energi. De fik efter fem minutter bolden i mål på et godt sammenspil. Men dommeren mente med rette, at der var offside.

Der blev fightet for en reducering, men håbet ebbede ud, da Mia Knudsen afsluttede hendes hattrick efter 38. minutter.

Udeholdet havde spillet det første kvarter godt, men gik derefter lidt i stå.

Efter ti minutter af anden halvleg var kampen helt naturligt i deres hænder. Men det var stadig et godt kæmpende hjemmehold med anføreren Pamela i spidsen, hvilket var medvirkende til at fairplay-håndklædet blev tildelt hende.

Efter 41 minutter startede Nikolines hattrick, og det kunne ikke startes flottere. Helt symbolsk med en Mia Knudsen driblende til mållinjen og en perfekt aflevering til den fremstormende Nikoline.

Det blev starten på seks minutter helt i Nikolines aura. Hun viste både driblekunst, afslutningssikkerhed og soloture fra venstre side og ind til målet, hvor hun i to forsøg afsluttede sit hattrick.

Prisvinderne Lærke, Pamela og Mia fik fortjent fidusbamser og fairplay-håndklæde efter kampen. Foto: Anders Vinther Larsen
Prisvinderne Lærke, Pamela og Mia fik fortjent fidusbamser og fairplay-håndklæde efter kampen. Foto: Anders Vinther Larsen

Se også: TV: Fighter: Vidste det blev svært

Afsluttede sikkert spillet
Både for Mia og Nikolines vedkommende er det selvfølgelig afgørende, at medspillerne finder de to frontløbere på de rigtige tidspunkter.

Afslutningsvis ville Mille Frederiksen vise, at hun sædvanligvis er god for et mål. Dette kom i kampens 53. minut, hvor hun kom ind fra højre siden og til slut sendte bolden i mål.

Efter første runde var Mias forventninger, at de kunne nå lige så langt som sidste år. Der nåede de fem runder i Ekstra Bladet Skolefodbold.

Efter kampen mod værterne var Mia knap så tilfreds med starten af kampen, hvor de selv fik modstanderne ind i kampen.

- Efter pausen kørte spillet igen, og jeg er stadig forhåbningsfuld med det videre forløb, sagde hun.

Det flotte forsøg på loop i kampens start fik et smil med på vejen.

Det var en kamp, der umiddelbart var mere spænding i, end cifrene antager. Selvfølgelig gør det indtryk, når Mia og Nikoline i overskriften kan lave hattricks. Men deres modstandere kæmpede også godt i hele kampen.

Slutresultatet blev 7-1 til gæsterne.

Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen