Tog voldsom revanche

Heftige cifre: Der var aldrig tvivl om kampens udfald

Der blev hamret mål ind på stribe i opgøret. Foto: Claus Larsen
Der blev hamret mål ind på stribe i opgøret. Foto: Claus Larsen

Det blev en seværdig kamp med to hold, der gerne begge ville vinde. Især Ulstrup Skole, der havde revanche til gode fra sidste års kamp mod Tungelundskolen. Det kan nok være, at de fik det.

Se kampfakta her.

Solid sejr hevet hjem

Der var pres på. Foto: Claus Larsen
Der var pres på. Foto: Claus Larsen
 

Hjemmeholdet presset i bund
Hjemmeholdet blev meget hurtigt trængt i defensiven. Allerede efter et minut og 53 sekunder lå bolden bag Oliver Mønster, sat ind af Lasse Eriksen, der blev den helt store spiller med i alt seks mål.

Ulstrup Skoles pres fortsatte de næste 15 minutter, hvor de scorede efter behag til stillingen 6-0. Derefter var det som om, at Tungelundskolen fik lidt mere greb om spillet uden egentlig at blive farlige, så Ulstrup Skole sluttede halvlegen af med endnu et mål til stillingen 7-0.

TV: 'Hvide Mamba' slog til

Gentog sig efter pausen
Anden halvleg var en tro kopi af første halvleg med et kraftigt pres mod Tungelundsskolens mål. Målene kom i en lind strøm, jævnt fordelt over halvlegen til stillingen 14-0. Herefter slappede Ulstrupspillerne lidt af, så Alexander Hansen i kampens døende minutter fik lov til at reducere til slutresultatet 1-14.

Fidusbamserne gik til henholdsvis Ruben Lyscartz, Ulstrup Skole, og Niels Jensen, Tungelundskolen. Fairplayhåndklædet gik til Oliver Mønster, Tungelundskolen, der selv om han måtte hente bolden ud af nettet 14 gange, på intet tidspunkt gav op.

De tre glade prisvindere. Foto: Claus Larsen
De tre glade prisvindere. Foto: Claus Larsen