Troldkvinden Thea tryllede

Klasse: Lavede syv mål i samme kamp

Hjemmeholdet på billedet var suveræne i opgøret og heriblandt Thea Rhode. Foto: Henning Hansen
Hjemmeholdet på billedet var suveræne i opgøret og heriblandt Thea Rhode. Foto: Henning Hansen

Kampen kom lidt sent i gang, da søen grundet hæftig blæst og regn havde drillet færgen lidt mod Hou. Pigerne fra Gylling tog ventetiden i silende regn med ophøjet ro og gjorde sig stille og roligt klar til kamp mod Samsø Skole og Efterskole.

Se kampfakta her.

Se også: Skarpe Skipper Skræk

Hurtig afgjort
De var så sandelig også klar, da kampens dommer satte kampen i gang. Der skulle blot gå knap seks minutter, før hjemmeholdet var foran med 3-0.

Kampens altdominerende spiller var Thea Rhode, og hun var selvfølgelig første målscorer. Nanna Beese ville ikke stå tilbage og scorede sikkert de næste to mål. Ved pausen stod der 9-0 til Gylling Efterskole, og disse mål var fordelt mellem Nanna og Thea på nær mål et mål, som Line Jacobsen stod bag.

Se også: Hårdtprøvede værter led nederlag

Dommeren i fokus
I pausen tog dommeren lidt utraditionelt over med gode råd til gæsterne, og måske havde det en lille indflydelse, da der i anden halvleg kun blev scoret fem mål mod gæsterne. Endda fik Samsø også et mål ved Ellen, der kom med i sidste øjeblik. Samsø skiftede også keeper, da Mathilde Klitgaard afløste Silje Nygaard.

Thea Rhode gik ned i forsvaret fra anden halvlegs begyndelse. I stedet stod Julie Stougaard for to mål, mens Nanna Beese kom på tavlen en yderligere gang, og Johanne Have gjorde det til slutresultatet 14-1.

Efter kampen havde kampens store profil Thea Rhode følgende kommentar:

- Jeg spiller for Lyseng IF for deres bedste U16 piger, ligesom jeg også er en af de 33 sidste spillere i DBU til U16 pigelandsholdet. Jeg synes der er rigtig sjovt at spille med mine kammerater, så det har jeg det godt med, sagde Thea med smil på læben.

Det skal blive spændende at følge Thea og resten af Gyllinge Efterskole i resten af årets udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold.