TV: Assist-dronningen slog til

Fem styks: Emma Precht leverede en stærk præstation 

Emma Precht leverede hele fem assists i kampen. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Emma Precht leverede hele fem assists i kampen. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Ved første øjekast kunne man tydeligt se forskel på de to pigehold, som stod over for hinanden i denne duel. De små blå fra Virring Skole mod de store grå fra Samsø Efterskole. Altså klart favør i det fysiologiske aspekt til Samsø. Det var en noget nervøs indledning, da man tydeligt kunne se, at de mindre piger fra hjemmeholdet var noget præget af den store forskel på fysikken.

Se kampfakta her.

To glade målscorere. Foto: Keld Kristensen Jyllandmidt TV: Kampen imellem to målscorere

Foldede sig ud
Men der skulle ikke gå lang tid, før de tre offensive esser fra hjemmeholdet Alma Husted, Emma Precht og Nicoline Mønsted hurtigt fandt ud af at udfordre det noget større og tungere forsvar fra udeholdet. Efter syv minutter var det netop Nicoline Mønsted, som tørrede sin direkte oppasser og sparkede hjemmeholdet foran med 1-0 via stolpen.

Nicoline og Alma på hver deres kant og Emma som den offensive midt til at tage de dybe løb skulle vise sig at være en taktisk genistreg.

For kort efter var det netop Emma, som i øvrigt lagde op til hele fem mål i dette opgør, som driblede rundt med udeholdets forsvar. Hun gik til baglinjen tit og ofte og satte sine angrebskollegaer Alma og Nicoline op, så de kunne score. Nicoline puttede tre bolde i kassen og Alma kvitterede med to mål.

Arkitekten Emma stod selv for en enkelt scoring og sidst, men ikke mindst ville forsvarskrumtappen Louise Clausen også blande sig i målfesten og gjorde det på fornem vis til 7-0 via et soloridt fra egen halvdel.

Se målet til 3-0 her:

Annabell i duel med Nicoline. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Annabell i duel med Nicoline. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Frederikke Gandrup satte gang i netmaskerne fem gange. Foto: Per Lysdahl Jyllandmidt TV: Så sig aldrig tilbage

Uheldig skade
Det skal siges, at udeholdets anden halvleg var mere end godkendt. Annabell Selle spillede en fantastisk kamp i forsvaret for gæsterne. Udover den fantastiske præstation af Annabell, på trods af nederlaget, blev udeholdet også ramt af en noget uheldig skade, da keeperen Jeanette måtte udgå med en forstuvet finger midtvejs i første halvleg.

Hør fra Jeanette her:

Resultatet afspejlede den fine tekniske præstation af hjemmeholdet, hvor de fire store profiler alle fik scoret. Virring Skole har før denne sæson aldrig vundet en kamp i Ekstra Bladet Skolefodbold, men i år har de allerede vundet to, så det var en flok stolte tøser efter kampen.

1 af 2 De tre profiler Alma, Nicoline og Emma. Foto: Glenn Dagø Vittrup
2 af 2 Emma Precht leverede hele fem assists i kampen. Foto: Glenn Dagø Vittrup