TV: 'Batman' savner bolden

En kamp fra finalen: Oliver 'Batman' Ravn håber på en plads længere fremme i semifinalen

Oliver 'Batman' Ravn (rød) i en af mange dueller med Farsø Skoles dygtige Jesper 'Fyrtårnet' Kristensen. (Foto: Henrik Schou)
Oliver 'Batman' Ravn (rød) i en af mange dueller med Farsø Skoles dygtige Jesper 'Fyrtårnet' Kristensen. (Foto: Henrik Schou)

FARSØ (Ekstra Bladet): Da han i kredsfinalen tilbage i november lagde bolden til rette lige udenfor feltet og planlagde sit frispark, var han helt rolig. Selv om meget var på spil. Lige præcis DET spark, havde han øvet og øvet og øvet for sig selv. Lige på den bane ved det mål tæt ved sin bopæl. De mange øveskud gav pote, bolden kyssede næsten højre stolpe lige efter neglene på den stakkels keeper.

Kragelundskolens anfører Oliver Ravn kunne lade sig hylde efter den smukke kasse, der sendte holdet videre til forårets kvartfinaler som vindere af Jylland Midt.

Se også: TV: 'Batman' sikrede kvartfinalen med drømmehug

Se også: TV: En lettet målscorer

Allerede i finalen
Han har mere overblik end højde. Netop det gode blik for spillet gør ham oplagt som kaptajn for 'Kragerne', som holdet også kaldes. Han har også et godt udsyn, fordi han spiller helt bagude på banen. Dog ikke af egen fri vilje.  Han så gerne, at han fik lov at spille ønskepladsen på midten af banen. Det giver nu også god mening, fordi hans blik for at sætte spillet op er rigtig god. Plus man har mere med bolden at gøre end helt bagude.

- Træneren er vist blevet lidt indoktrineret til at sætte mig ned på venstre back, lød det fra ham kort efter sidste fløjt i udesejren på 2-0 over Farsø Skole.

Lige der var pladsen i semifinalen selvfølgelig større end irritationen over pladsen på holdkortet. Men ingen kan være i tvivl om, at han virkelig gerne ville mere med frem og med i spillet.

- Men der er vist noget med, at en af vores midtbanefolk er i Berlin, når vi skal spille finale.

- Når?

- Ja, det skal vi bare. Nu er vi jo så tæt på, det må ikke gå galt, kommer det hurtigt med et kæmpe grin.

Se også: TV: 'Kragerne' var skarpest

Selvfølgelig skal drømme om finalen også være der, ellers er det jo lige meget med at stille op. Nu mangler de også kun en sølle kamp, før de kan få lov at løbe ind på TREFOR Park i Odense for at spille finale nummer 53 i verdens største skoleturnering, Ekstra Bladet Skolefodbold. Live på 3+. Det kan få de fleste til at stramme sig an.

Oliver 'Batman' Ravn med armene ude i jubel efter 2-0 scoringen kort før tid. (Foto: Henrik Schou)
Oliver 'Batman' Ravn med armene ude i jubel efter 2-0 scoringen kort før tid. (Foto: Henrik Schou)

Se også: TV: Se karaktererne for Farsø Skole - Kragelundskolen

Op at stå igen
Efter kredsfinalerne fik alle profilene på de enkelte hold et øgenavn af Ekstra Bladet. Oliver Ravn blev døbt 'Batman', fordi han forsøger at leve efter en særlig sætning fra en Batman-film.

- Budskabet er jo, at det er i orden at fejle. Det er det, vi bliver bedre af. Hvis man formår at rejse sig op igen.

Nu lavede han ikke så mange fejl i kvartfinalen, men han var alligevel særlig irriteret over en speciel hændelse i anden halvleg. Her fik 'Kragerne' et frispark præcis det samme sted som i kredsfinalen. Lige udenfor feltet - lidt til venstre for buen.

- Det var bare ikke godt nok det spark. Det var ellers lige mit spark igen, så det er trist. Men jeg var for ufokuseret, jeg havde mit hoved et andet sted. Ikke så smart, lyder det ærligt fra 'Batman'.

Se også: Galleri: Farsø Skole - Kragelundskolen
Se også: TV: 'Fyrtårnet' blev slukket

Lokal kendis
Den 16 årige profil har oplevet en slags berømmelse efter at have fået sit nye øgenavn af Ekstra Bladet.

- det har da været fedt med det nye navn. Der har været pænt meget opmærksomhed, også for pigerne, fortæller han med et listigt lille smil. Hurtigt følger han dog op:

- Men jeg en rigtig dejlig kæreste, som jeg er meget glad for.

Også helt fremmede har fundet ham eller kommenteret på de sociale medier.

- Der kommer også nogle gange folk hen og siger, at de kender mig et sted fra. De ved, at jeg har scoret et flot mål i en vigtig kamp, og at jeg kaldes for Batman.

- Det er også en af de super fede ting ved den her turnering. At vi får lov at opleve den 'hype', som vi ellers ikke får lov til.

Der er mere i vente. Først gælder det semifinalen. Hvis den også klares, så står den på finale torsdag 30.april i Odense.

Det fremragende Farsø-forsøg af Musa på saksespark blev desværre ikke til noget. (Foto: Henrik Schou)
Det fremragende Farsø-forsøg af Musa på saksespark blev desværre ikke til noget. (Foto: Henrik Schou)
 

Se også: TV: Se alt video fra 'Kragernes' sejr

Hør 'Batman' fortælle om kampen:
 

Se også: TV: 'Alle skal yde 100 procent'

Holdet oversprøjter anføreren med Carlsberg Sport:
 

Se også: Galleri: Farsø Skole - Kragelundskolen

1 af 4 Jubel efter scoringen til 2-0. (Foto: Henrik Schou)
2 af 4 Farsø Skoles taktik-tavle i pausen. (Foto: Henrik Schou)
3 af 4 Masser af tilskuere nød det gode vejr i Farsø. (Foto: Henrik Schou)
4 af 4 Oliver 'Batman' Ravn (rød) i en af mange dueller med Farsø Skoles dygtige Jesper 'Fyrtårnet' Kristensen. (Foto: Henrik Schou)
Seneste Skolefodbold
Mest læste Skolefodbold
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere