Annonce:
Annonce:

TV: Bedst i modvind

Videre: Udeholdet tog en kneben sejr i mandagens opgør

De to anførere efter kampen. Foto: Per Lysdahl
De to anførere efter kampen. Foto: Per Lysdahl
Annonce:

Der var lagt op til en jævnbyrdig affære, da Gammelgaardsskolens piger tog imod Forældreskolen. Begge hold var oversiddere i første runde, og med sejre på 7-0 til hjemmeholdet og 6-0 til gæsterne i foregående runde var der høje forventninger til mandagens kamp. Se kampfakta her.

Det var de to anførere også forberedt på inden start. På spørgsmålet om, hvem der vinder, lød det samstemmende.

- Det bliver en tæt kamp.

Og det fik de to anførere ret i.

Vanskelige forhold
I starten virkede det som om, at holdene havde stor respekt for hinanden. Spillet klumpede sig sammen på midtbanen, og det var meget usammenhængende. Én af årsagerne var måske også den stride blæst, som spolerede spillet, men efterhånden vænnede pigerne sig til de vanskelige forhold.

Annonce:

Midtbanespillerne fik mere plads, og her kæmpede hjemmeholdets Nikoline Bundgård, Silke Thøgersen og Julie Kamp mod gæsternes Andrea Malling og Alberte Jørgensen om at få overtaget. Den kamp endte vel 1-1.

Ikke mindst gæsternes Alberte Jørgensen, som blot er 6. klasse-elev imponerede med sin fight, gode teknik og spilforståelse. Men selvom begge hold viste bedre takter i slutningen af første halvleg, blev det ikke til nogen scoringer inden pausen.

TV: Sad på spillet

Bedst i modvind
I pausen fik hjemmeholdet besked på, at de skulle udnytte vinden i anden halvleg ved at sende lange afleveringer frem og brede spillet ud på kanterne. Skulle der komme noget offensivt fra hjemmeholdet, skulle det komme fra Julie, men hun manglede støtte foran, og efterhånden som kampen skred frem, faldt Julie længere og længere tilbage på banen for at støtte bagkæden, som indimellem virkede usikker.

Hjemmeholdets pausesnak:

Annonce:

Stik imod alle forventninger var det gæsterne, som var bedst i modvinden. Malou Sejr havde en kæmpechance, som målmand Rose Axelsen fik afværget til hjørne, men kort tid efter gik det galt for værterne. Efter lidt klumpspil fik Andrea Malling raget bolden i mål til 1-0. 

Billund buldrede videre

Slog til
Pludselig fik vi de målchancer, vi manglede i første halvleg, men det var gæsterne, der stod for dem. Andrea fik senere en god chance for at bringe sit hold på 2-0, men igen manglede skarpheden. I stedet slog hjemmeholdet til på ét af deres sjældne besøg i gæsternes målfelt. En god aflevering fra Dania Younes til Nikoline Bundgård, og så stod der 1-1.

Julie Kamp på bolden:

TV: Den nye Kragekonge

Afgjorde affære
Men gæsterne ville ikke i straffesparkskonkurrence, og Nathalie Adolfsen lod modvind være modvind, tog chancen med et skud langt udefra, som sejlede over hovedet på Rose Axelsen til slutresultatet 2-1 til gæsterne.

Forældreskolen er dermed videre til næste runde i Ekstra Bladet Skolefodbold, hvor de skal møde vinderen af kampen mellem Katrinebjergskolen - Elsted Skole.

Glade spillere fra Forældreskolen i Aarhus. Foto: Per Lysdahl
Glade spillere fra Forældreskolen i Aarhus. Foto: Per Lysdahl
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: