TV: Benhård fight

Gik til stålet: Drengene kæmpede med alt, hvad de kunne i opgøret

En mand skade under opvarmningen, tre mand ude undervejs med skader og tre gule kort var ingredienser i den benhårde fight mellem de to privatskoler Laursens Realskole og Forældreskolen.

— Ja, vi må undvære to af vores bedste i dag. Den ene er forhindret på grund af et arrangement uden for skolen, mens Mads blev skadet under opvarmningen. Det er ryggen - og det kommer til at betyde noget. Han var bedste mand i 1. runde, lød det fra Forældreskolens ene træner Peter inden kampen.

TV: Seje Simge vogtede buret mod drengene

Det var muligvis med til, at Forældreskolen var gearet helt op fra start.

Da de efter blot to minutters spil følte sig snydt for et straffespark, var linjen lagt. De blev frustrerede over både spillet og kendelserne, så gearingen løb over. Allerede inden der var spillet 10 minutter, måtte to mand ud efter grove tacklinger. Medvirkende var også, at Laursens hyperfarlige frontangriber Anton Søjberg to gange nettede efter fejlplaceringer i Forældreforsvaret, hvor markeringer og opbakning sejlede de første 10 minutter.

Se kampfakta her.

Meget intenst
Da Mathias Kammer fik gult for endnu en grovhed, forsvandt det kølige overblik og det polerede fodbold helt i første halvleg hos gæsterne, der var trykket i bund i perioden 10 mod 11.

Det blev dog kun til en Laursenscoring på straffespark i perioden. Det blev dog 4-0 lige inden pausen, da midtbanedynamoen Rasmus Hassø afdriblede en modstander for præcist at stikke anfører Keviuglo en sukkerbal i dybden.

— Vi får vinden med os nu, så vi sætter et nyt mål op, drenge. Vi går ud for at vinde anden halvleg, sagde træner Jeppe fra Forældreskolen i pausen.

Det var som om, pausen gjorde godt på Forældrenes drenge. De fik faktisk spillet sig til et overtag de første ca. 10 minutter, men det hele fusede ud i ingenting. Et par nærgående chancer på nogle dødbolde var det nærmeste, de kom. Resten tog Laursens tårnhøje mål- og altmuligmand Mathias Gisla sig af.

Målmand Mathias Gisla havde mange fine redninger. (Foto: Keld Kristensen)
Målmand Mathias Gisla havde mange fine redninger. (Foto: Keld Kristensen)
 

Altmuligmanden slog til
Samme Gisla blev omplaceret godt midtvejs i anden halvleg. Han præsterede det usædvanligt sjældne på blot fem minutter at score to mål efter blot fire boldberøringer.

Forældreskolens trænere var helt med på, at Laursens var de bedste i dag.

— Det var en fortjent sejr, kommenterede de begge. Men de burde ikke have tabt 0-8. Det sker, hvis man forsøger at spille kampen med munden og musklerne i stedet for med bolden. Fakta er, at Laursens hold var det stærkeste, men at Forældrene selv var med til at forstørre nederlaget i kraft af frustrationer og overspænding.