Annonce:
Annonce:

TV: Brugte vinden som våben

Voldsomt pres: I anden halvleg var det nærmest umuligt for hjemmeholdet at få bolden væk fra forsvaret

Haldum-Hinnerups piger pressede på efter pausen. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Haldum-Hinnerups piger pressede på efter pausen. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Annonce:

Opgøret blev afviklet i kraftig blæst på langs af banen, så udfaldet af kampen blev at det hold, som var bedst i modvinden ville vinde. Det var udeholdet, som trak nitten.

Se kampfakta her.

TV: Karlas kabale gik ikke op

Stor modstand
Haldum-Hinnerup Skolen mødte foruden god modstand også de højere magter i kraft af vinden, for der skulle ikke gå mere end to minutter, før Strandskolen havde bragt sig foran på mål af anfører Louise.

Det var tydeligt, at det hold der kæmpede mod vinden havde mere end almindeligt svært ved at få bolden ud af egen zone. Det første skud fra hjemmeholdet, som havde vinden i ryggen, gik i mål.

Annonce:

I takt med at minutterne gik, fik Haldum-Hinnerup mere styr på sit spil ved at kombinere sig igennem Strandskolens kompakte kæder. De forstod at holde bolden langs jorden, hvor den var til at kontrollere. Men 1-0 kunne også have været 2-0, for Ellen havde et skud, igen udefra og igen nøje planlagt med medvinden, men skuddet prellede af på opstanderen.

Kamp om hver en bold. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Kamp om hver en bold. Foto: Glenn Dagø Vittrup

TV: Viste tænder i rivalopgør
Kom bedre med
Nu var Haldum-Hinnerup pigerne blevet varme. De fik lagt mere pres på hjemmeholdet. Dette resulterede i at et skud fra udeholdets Anne Bisgaard ramte en Strandskolen-pige på hånden, hvilket dommeren takserede til ulovligt, og der blev dømt straffespark. Det blev holdets styrmand, Mia Hyllested, som skulle eksekvere, og det gjorde hun sikkert til udligning. 1-1.

Se sparket her:

Nu satte Haldum-Hinnerups piger angreb efter angreb i gang. På et flot gennemspillet angreb lige inden halvleg på tværs af feltet blev Laura Hessellund spillet fri, og hun sparkede den fladt ind tæt ved stolpen. 1-2 til udeholdet.

Konklusionen efter første halvleg var, at Haldum-Hinnerups piger var bedre boldspillere og magtede den svære øvelse at spille i strid modvind.

Hør fra hjemmeholdets piger i pausen her:

Træneren fik ret

Annonce:

Udbyggede føringen
Allerede efter et minut i anden halvleg var de dygtige piger fra Haldum-Hinnerup ikke sene til at udnytte den stærke medvind. Signe Ovesen, som havde været målmand i første halvleg, sled sig fri og sparkede tørt kuglen ind til 1-3.

Halvvejs i anden halvleg og med stort spil overtag udbyggede Emme Harboe føringen til 1-4. Hun affyrede et hårdt og tørt hug i feltet. Bolden fløj i mål uden chance for keeperen.

Vinden var hård ved Strandskolen, som havde mere end svært ved at få bolden over midten, men reduceringen kom ved Laura, som i to omgange fik afsluttet til stillingen 2-4. Det var i øvrigt anfører Louise, som trodsede vinden og drev Strandskolen frem i offensiven og assisterede til Lauras mål.

Fuld fokus. Foto: Glenn Dagø Vittrup
Fuld fokus. Foto: Glenn Dagø Vittrup

Lukkede og slukkede
Banens bedste, Emme Harboe, forfulgte en løs bold ved Strandskolens baglinje og forsøgte et indlæg, men vinden tog bolden, og den sejlede ind i netmaskerne. Dette mål illustrerede, hvad kraftig vind kan gøre ved ballonbolde fra 0 grader.

Annonce:

Mia Hyllested, Haldum Hinnerups styrmand, var dog ikke færdig endnu. Strandskolen havde meget svært ved at få bolden ud af egen zone på grund af vinden, men også på grund af det højre pres fra udeholdet, og så kunne Mia endnu engang trille bolden ind over mållinjen, denne gang til stillingen 6-2.

Haldum-Hinnerup forstod at udnytte vinden. Hele anden halvleg var rent bombardement mod Strandskolens mål.

I sidste minut bankede Emma Harboe læderet på stolpen. Anna Bisgaard fulgte op og scorede stensikkert og slog det sidste søm i Strandskolens kiste til 2-7.

Tak til Strandskolen for i år. Haldum-Hinnerup kan se frem til at møde Skødstrup Skole, som de har et indgående kendskab til.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: