TV: Buhl mod Juhl

Lærer-dyst: Begge troede på sejr, men til sidst blev det afgjort på straffe

Det blev Buhl, der besejrede Juhl. (Foto: Glenn Vittrup)
Det blev Buhl, der besejrede Juhl. (Foto: Glenn Vittrup)

De to trænere, Thomas Buhl fra Risskov Skole, og Lasse Juhl fra Møllevangsskolen, stod over for hinanden i et intenst opgør.

— Hold øje med Daniel Thorninger (søn af Thomas Thorninger, red.) og Oskar Holmelund inde på den centrale midt. Hvis de kan få spillet til at fungere, så er jeg sikker på, at vi snupper sejren, fortalte Buhl.

Men Juhls drenge er heller ikke uefne.

— Vi har et hold med sindssygt gode teknikere, som er virkelig gode på bolden, sagde Juhl.

Se kampfakta her.

Men Risskov-spillerne stod rigtig godt på banen. Der var hele tiden opbakning fra nærmeste medspiller. Derfor blev kampen og spillet på banen heller ikke den store åbenbaring.

Thorninger tæt på
Opgøret var meget jævnbyrdigt, men efter fire minutters spil blev Thomas Buhl nødt til at skifte den skadede forsvarsspiller, Emil Madsen, ud. Emil Madsen kom ikke på banen igen.

Se interview med Emil her:

 

Møllevangsskolen pressede på og ville gerne lukrere på hurtige omstillinger, men substitutten for Emil, Oliver Drebis, faldt hurtigt ind i rollen som centerforsvarer.

En stikning af Daniel Thorninger på det helt rigtige tidspunkt til Oskar Holmelund, netop de to spillere, som træneren havde nævnt i indledningen til kampen, gav kampens største chance med en friløber til Daniel, som dog manglede skarphed i afslutningen. Han placerede den derfor lige på målmand Abdullah Øztürk, som modtog fidusbamsen for sin fantastiske præstation kampen igennem.

Se også et godt forsøg fra Oskar Holmelund her:

Afgjort fra pletten
Første halvleg endte 0-0 - en meget lige kamp. Efter fem minutter  i anden havleg fik Viktor Hansen fra Møllevangsskolen en næsten lige så stor chance som Oskar Holmelund fik i første halvleg, men i skudøjeblikket kom en heroisk Oliver Drebis glidende og forhindrede afslutningen.

Der blev tænkt tanker på sidelinjen. (Foto: Glenn Vittrup)
Der blev tænkt tanker på sidelinjen. (Foto: Glenn Vittrup)
 

Otte minutter inde i anden halvleg, var der drama i Møllevangsskolens felt. Oscar Bendixen sled sig fri og driblede i feltet mod baglinjen. Han blev nedlagt af Farshad Forotan, men dommeren takserede det som film, og Bendixen blev præsenteret for det gule kort. De efterfølgende 10 minutter, med en mand i undertal, modstod Risskov Skole presset og stillingen 0-0 holdt derfor kampen igennem.

Straffesparkskonkurrencen blev en spændende dyst. Hele 11 spark måtte der til, før vinderen kunne kåres. Risskov Skole trak sig sejrrigt ud af konkurrencen, ved kun at brænde to spark mod Møllevangsskolens tre missere.

Højt bold-humør efter kampen. (Foto: Glenn Vittrup)
Højt bold-humør efter kampen. (Foto: Glenn Vittrup)

Se også: TV: Kasper klarede ærterne

1 af 5 Dramatisk afgørelse fra straffepletten. (Foto: Glenn Vittrup)
2 af 5 Der sparkes. (Foto: Glenn Vittrup)
3 af 5 Endnu en sparker. (Foto: Glenn Vittrup)
4 af 5 De tre prisvindere. (Foto: Glenn Vittrup)
5 af 5 Det blev Buhl, der besejrede Juhl. (Foto: Glenn Vittrup)