TV: Caroline klassekeeper

Stod fantastisk: Hadbjerg Skoles målpige sørgede for, Assentoft ikke vandt alt for stort

Caroline Laursen redder flot. Foto: Stig Hansen
Caroline Laursen redder flot. Foto: Stig Hansen

Hadbjerg Skole lagde græs til, da skolens piger satte pigerne fra Assentoftskolen stævne.

Spændende kamp i anden runde
For begge hold var det deres anden kamp i turneringen. Hadbjergskolen havde i deres første kamp vundet over Viring Skole og pigerne fra Assentoftskolen havde slået Korshøjskolen ud i deres første kamp.

Se kampfakta her

Det skulle vise sig at blive en rigtig svær kamp for pigerne fra Hadbjerg.

Det sås blandt andet ved, at vi skulle 17-18 minutter hen i kampen, inden Assentoft-keeper Ida-Maria Daugård rørte bolden første gang. I det hele taget var hun kun i aktion fire-fem gange.

Men stor ros til pigerne fra Hadbjerg. De aldrig tabte modet og forsøgte ufortrødent at dæmme op for modstanderne. Holdet skylder målmand Caroline Laursen en meget stor tak, for hun stod en stor kamp. Caroline havde travlt fra start til slut travlt, og kun de mange flotte redninger fra hendes side begrænsede nederlaget til 4-0.

TV: Stjernerne var klar

Hurtig start
Kampen startede med pres fra Assentoft-pigerne, og allerede i det femte minut var det tæt på, da Laura Steffensen fik afsluttet fra kanten af straffesparkfeltet, men Caroline Laursen Daugaard fik reddet. I minutterne herefter var det så Julie Steffensen fra Assentoftskolen, der to gange havde gode forsøg, som hun måtte se blive klaret.

TV: Comebacket kom ikke

Godt 12 minutter inde i halvlegen fik vi så kampens første scoring, da bolden blev spillet ind mod midten ude fra venstre side. Efter et par kontraer lå bolden pludselig for fødderne af Ayoe Haugset, som ubesværet kunne sparke bolden i mål til føring på 1-0 til Assentoftskolen.

Kom bedre med
Heredter var det som om at pigerne fra Hadbjerg kom lidt bedre med i kampen - uden dog at komme til større muligheder, da det som oftest løb ud i sandet, når de nærmede sig Assentoftmålet. Et enkelt hjørnespark blev det også til.

Effektiviteten sejrede

Der skete mere i den modsatte ende af banen. Astrid Baaerentz slap igennem på midten, men en Hadbjerg-forsvarer nåede ned og fik prikket bolden væk. Lidt før pausen havde Ayoe Haugset fra kanten af straffesparkfeltet en rigtig god mulighed, men endnu en gang klarede Caroline Laursen ærterne for Hadbjerg.

Peptalk i pausen
Der var således lidt at tale om i pausen for hjemmeholdet .

Se deres pausensnak:


Og vi hørte også deres træner Jon om kampen:


Efter 42 minutter kom Assentoft imidlertid på 2-0.

Laura Steffensen fangede en bold tæt inde under mål og havde let ved at score. Assentoftskolen kom til flere muligheder - blandt andet efter et frispark i højre side:

Lidt efter måtte Caroline Laursen helt ud til stolpen for at hindre en scoring:

Fantastiske redninger
Midt i halvlegen måtte Caroline igen vise sine evner, da hun midt for målet flot greb bolden efter et hårdt skud.

Men midt i halvlegen scorede Astrid Baaerentz til 3-0, da hun stående næsten helt fri i straffesparkfeltet modtog bolden og nemt kunne sende bolden det sidste stykke i mål. Knap 20 minutter henne i halvlegen var det så Signe Nielsen, der yderligere kunne udbygge Assentoftskolens føring med en scoring til 4-0.

TV: Neglebider på straffe

Pigerne fra Assentoft slappede måske så lidt af resten af kampen. I hvert fald fik Hadbjerg lidt mere spil, uden det dog førte til chancer - og sådan ebbede kampen stille ud.

Kampen her blev således endestationen for pigerne fra Hadbjerg i årets turnering, men et stort cadeau til dem for aldrig at give op.

Hør interview med de to holds anførere: