TV: Chokstart gav sejr

Tidlig scoring: Hurtigt mål rystede og endte med at give en snæver sejr

Sejrsglæde hos Stjernevejskolen. (Foto: Jørgen Christensen)
Sejrsglæde hos Stjernevejskolen. (Foto: Jørgen Christensen)

Stjernevejskolens drenge skulle op mod Brædstrup Skole i anden runde i verdens største skolefodboldturnering.

Se kampfakta her.

Chokstart
Stjernevejskolens drenge kom lidt heldigt i gang med opgøret. Efter pres fra deres side, havnede bolden i venstre side. Her blev den sendt ind til Lasse Rode lige uden for feltet. Brædstrup-keeperen kom for sent ud og Lasse fik fat i bolden. Bolden blev ekspederet videre til Jacob Kongsmark, der køligt sendte bolden i nettet. 1-0 til Stjernevejen efter seks minutters spil.

Se interview med Jacob Kongsmark her:

Det var lidt af en chokstart for Brædstrup Skoles drenge. Det bevirkede, at de spillede lidt mere forsigtigt i starten. De overlod meget spil til Stjernevejens drenge, som var top-tændte. Trods den bedre fysik hos gæsterne, kunne de mere vævre spillere fra Stjernevejen bedre finde hinanden og spillede mere som et hold.

Se Stjernevejskolens pausesnak her:

Ikke flere mål
Brædstrup var for langsomme i opspillet og kom for sent på bolden, hvorimod Stjernevejens drenge styrede midtbanen med mange fremstød mod Brædstrup Skoles mål.

Her stod en god keeper Mads Mortensen en stor kamp for Brædstrup Skole og forhindrede yderligere scoringer. Trods tre forsøg fra Stjernevejens drenge på overliggeren og målstolpen, ville bolden ikke finde netmaskerne.

TV: Sen udligning

Med tre minutter til slutfløjt brændte det på i Brædstrup-forsvaret. Stjernevejens Mads Poulsgård havde et skudforsøg fra tæt hold, hvor han var alene med keeperen. Men Mads Mortensens resolutte indgriben forhindrede endnu en scoring.

Det endte derfor med en snæver 1-0-sejr til drengene fra Stjernevejskolen. De skal i næste runde møde vinderen af Østerhåbskolen mod Juelsminde Skole.