TV: Comeback næsten en realitet

Meget tæt på: Der blev fremtvunget straffesparkskonkurrence, men så gik den ikke længere

Der var en meget hektisk kamp. Foto: Mirza Barakovic
Der var en meget hektisk kamp. Foto: Mirza Barakovic

Dagens opgør stod imellem Molsskolen og Rønde Privatskole, der blev afviklet på en våd bane på Mols nærmere bestemt i en lille by ved navnet Knebel.

Molsskolen tabte med hele 8-0 i sidste års udgave af Ekstra Bladet Skolefodbold. Til dagens kamp mødte de frem med vilje, gejst og troen på, at det kan lade sig gøre.

- Vores forventninger til kampen er meget høje. Jeg forventer en sejr, og jeg tror, vi kan vinde i dag, fortalte træneren fra Molsskolen inden kampstart.

Se kampfakta her.

TV: Skjoldet holdt i gyser

Udeholdet sad på sagerne
Rønde Privatskole sad på spillet fra første minut. De dominerede i alle spillets aspekter. De misbrugte den ene store chance efter den anden, men Sebastian Horváth i målet var blandt andet årsagen til, at Rønde Privatskole ikke var kommet foran endnu. Han diskede den ene flotte redning efter den anden. Stor cadeau til keeperen i Molsskolens mål.

Sebastian Horváth stod et brag af en kamp. Foto: Mirza Barakovic
Sebastian Horváth stod et brag af en kamp. Foto: Mirza Barakovic

Rønde Privatskole blev ved med at presse på. Det lykkedes dem også at få den prikket ind forbi Sebastian Horváth i målet. Efter 21 minutters spil kom Magnus Urth stormende mod Sebastian, afdriblede ham med en flot finte og scorede derefter i tomt mål. 1-0 og fortjent føring til Rønde Privatskole på dette tidspunkt.
Magnus Urth scorede til 1-0. Foto: Mirza Barakovic
Magnus Urth scorede til 1-0. Foto: Mirza Barakovic

Efter målet blev de ved med at presse på. Det var ligesom om, at Molsskolen aldrig fandt sig selv i første halvleg. De havde ikke meget at byde på.

- Vi forventer at komme stærkt tilbage i anden halvleg, udtalte Sebastian Horváth i pausen.

Hør fra Sebastian her:

Hev sikker sejr i land

Hektiske minutter blev afgørende
Anden halvleg startede stadig med et pres fra Rønde Privatskole, men missede stadig en del chancer. Ca. et kvarter i anden halvleg kom Rønde Privatskole på 2-0 ved endnu en flot scoring af Magnus Urth med en følt lob over keeperen og ind i tomt mål. Keeperen var uden chance.

- Ingen grund til taktiske ændringer når vi er foran 2-0, har træneren Jens Bergen udtalt fra Rønde Privatskole efter 50 minutters spil.

Hør Jens Bergen her:

Bedst som man troede, at Rønde Privatskole kunne køre på cruisekontrol og køre sejren hjem, slog Frederik Zacho til efter 55 minutter, når man mindst ventede det. Reducering til 2-1 lige pludselig.

Halvanden minut efter reduceringsmålet til 2-1 slog Marcus Burgdorf til, og lige pludselig stod den 2-2. Ingen forventede det, og selv Molsskolen var overraskede over, at de lige pludselig var med i kampen igen med ca. fire minutter igen. Kampen endte 2-2 og skulle afgøres på straffe.

Her løb Rønde Privatskole alligevel med sejren, men det var lige ved og næsten for Molsskolen. Med lidt mere held og kynisme i nervepirrende straffesparkskonkurrence kunne de havde kommet videre fra første runde.