TV: Comebacket kom ikke

Lige ved og næsten: De to hold gav hinanden kamp til stregen

Drengene gik til den i alle dueller. Foto: Mirza Barakovic
Drengene gik til den i alle dueller. Foto: Mirza Barakovic

Opgøret stod imellem hjemmeholdet fra Nørrevangsskolen mod Rismølleskolen, der blev afviklet på en god bane og en dejlig varm dag på Nørrevangskolens anlæg i Randers.

Hjemmeholdet fra Nørrevangskolen var lidt usikker på dagens kamp, dog troede de på en lille sejr.

- Vi ved ikke helt, hvordan det kommer til at gå. Mine kammerater siger, at vi kommer til at gøre det rigtig godt i dag, men vores målmand er lidt usikker på, om han kommer til at redde så mange bolde, men vi tror på det og vi kæmper for det, lød det fra Fasu Jabateh.

Hør Fasu fortælle om sine forventninger her:

Se kampfakta her.

TV: Neglebider på straffe

Hurtig basse
Kampen startede meget fint. Vi skulle heller ikke vente lang tid på at se kampens første mål. Efter ca. tre minutter så lå bolden i nettet bag keeperen Antonio Radu i Nørrevangsskolens mål.

Målscoreren var Magnus Laursen, som kom godt igennem forsvaret, og keeperen tøvede meget med at komme ud af målet for at skærme Magnus af, og så var det en smal sag for Magnus. Nørrevang gav ikke op, selvom Rismølle kom tidligt foran i kampen.

De havde mange teknisk dygtige spillere, og de viste flere detaljer i kampens indledning, men intet mundede ud i et mål på dette tidpunkt. Til gengæld kom Rismølleskolen på 2-0 efter 12 minutters spil. Det var igen Magnus Laursen, der stod for målet, og igen så Nørrevangsskolens forsvar passivt til.

Midt i første halvleg kom keeperen Emil Vinther fra Rismølleskolen på en skovtur, og bolden endte hos Musa Bozan som skød fra 30 meters afstand, men desværre også over mål. Halvlegen sluttede med flere forsøg fra begge hold, men angribere var bare uskarpe i situationerne.

Hør pausesnakken fra Nørrevang her:

Effektiviteten sejrede

Forsøgte at komme tilbage
Anden halvleg startede med et massivt pres fra udeholdet. Det lykkedes også at score til 3-0 efter 36 minutters spil. Denne gang var det Frederik Vemmelund som målscorer. Hjemmeholdet mente, at der burde havde været fløjtet for offside, da de mente, at en Rismølleskolens spiller dækkede udsynet og dermed generede en modspiller, men dommeren stod fast i målet.

Fuld fokus. Foto: Mirza Barakovic
Fuld fokus. Foto: Mirza Barakovic

Det var op ad bakke for Nørrevangsskolen. De kæmpede dog stadig, havde ikke mistet modet, godt bakket op af tilskuerne. Ud af ingenting reducerede Nørrevangskolen til 3-1. Det var igen Emil Vinther, der var på skovtur, og denne gang kostede det et mål.

Det var Fasu Jabateh, der stod for reduceringen efter 40 minutters spil. Efter målet var det nærmest spil på et mål. Nørrevangskolen havde alt spillet på dette tidspunkt, og de pressede virkelig på for endnu et reduceringsmål.

Det lykkedes også efter 51 minutters spil, hvor der kom en høj bold til Fasu Jabateh. Han tog den flot ned og lavede en endnu flottere vending, hvor han holdt forsvarsspilleren væk fra bolden og skød i det længste hjørne, mål.

Virkelig flot angribermål udført af Fasu, og det gav troen på, at de kunne udligne. Alle spillere gav alt, hvad de havde i sig. De sidste minutter var virkelig lange for Rismølleskolen, for der stod Nørrevang på alt til sidst. De fik mange dødbolde til sidst, men hver gang afværgede Rismølleskolen på flotteste vis. De holdt Nørrevangskolen i at udligne.

Dermed sluttede kampen 3-2 til Rismølleskolen, men de fik kamp til stregen og med mere kynisme og held til Nørrevangskolen, så kunne de have fået meget mere ud af denne kamp.

De tre glade prisvindere. Foto: Mirza Barakovic
De tre glade prisvindere. Foto: Mirza Barakovic