TV: Dagens helt med hattrick

Skarp foran kassen: Lukas Therkildsen var Skådes store profil

Klar til start. Foto: Per Lysdahl
Klar til start. Foto: Per Lysdahl

Når man først skaber sin eneste regulære målchance efter 55. minutter, og modstanderen på det tidspunkt fører 4-0, er det op af bakke. Sådan var det for Vestergårdsskolens drenge, da de tog imod Skåde Skole.

Se kampfakta her

Lagde et godt pres
Gæsterne lagde fra start et enormt pres på værterne, og med anfører Younes Hassen på midtbanen og det bagerste forsvar blev det kæmpet forbilledligt for at holde gæsterne fra fadet. Efter flere nærgående forsøg viste måltavlen 2-0 til Skåde Skole.

TV: Underspillede sin rolle

I begge tilfælde var målscoreren Lukas Therkildsen, som så målmanden stå for langt ude af sit mål, og derfor kunne han fra lang afstand sende bolden i en blød bue op over Anas og ind i det tomme mål. Angrebene rullede frem mod hjemmeholdet, og det lignede en overgang spil til ét mål.

Skåde i angreb:


Fortsæt med at kæmpe
I pausen havde hjemmeholdets træner Thomas ikke opgivet at vende slaget trods overmagten.

- Vi må videre. De har fået to mål på skud udefra. Kom ind i kampen og fortsæt med at kæmpe, lød det.

Lettere sagt end gjort.

TV: Søvn i øjnene - vågnede efter scoring

Hjemmeholdet blev også presset fra starten af anden halvleg, og det lignede ret hurtigt ren forsvarsspil i anden halvleg, selvom holdet kom længere frem på banen, og der ind i mellem blev vist pænt spil på banens midte.

Fik flere mål
Lukas fuldendte sit hattrick, og Christian Enevoldsen gjorde det til 4-0 på straffespark. Og så sluttede det hele med hjemmeholdets eneste regulære målchance i kampen. Med en direktør kom chancen for at pynte på resultatet, men gæsternes anfører Jonas Østergård viste sin store klasse og præsterede en klasseregning i bedste Schmeiche-stil.

Hør interview med Jonas, som til daglig er keeper på Lysengs U16-hold: